Makelaardij
Beheer
Ontwikkelaardij

Vansweevelt Vastgoed verkoopt Spaans vastgoed

Op zoek naar een exclusieve woning in het zonnige Spanje? Vansweevelt biedt Spaans vastgoed aan in Marbella en omstreken. Een idyllische regio waar u zich snel thuis voelt en kan genieten van al het traditionele dat Andalusië rijk is. Wij bieden aankoopadvies en -begeleiding op maat en helpen u uw droomwoning te vinden.

 Contacteer ons

Le Blanc: Het meest prestigieuze half-vrijstaande villa project in exclusieve residentiële wijk, bestaande uit 22 villas.

Villa | Marbella

v.a.   € 1.550.000

   Terug naar overzicht

Omschrijving

Marbella is bijzonder, niet alleen vanwege het geweldige licht, de uitgestrekte stranden, de spectaculaire blauwe luchten, maar ook dankzij de heuvels van Sierra Blanca waar het resport van Le Blanc ligt, vanwege de bergen en schone lucht. Genietend van een klimaat met meer dan 300 zonnige dagen per jaar en een gemiddelde temperatuur van 20 graden.   Op een bevoorrechte locatie met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee, Le Blanc is als een droom die uitkomt. Net boven de wereldberoemde Golden Mile van Marbella en aan de voet van de heuvels die zijn naam draagt, is Sierra Blanca een van de meest exclusieve woonwijken van zowel de Costa del Sol als heel Europa.   Nauwelijks een paar meter verderop, zult u natuurparken tegenkomen die deel uitmaken van de Sierra die ideaal zijn om te wandelen en te genieten van het landschap. De magische plek is uniek ontworpen, en met zijn groene landschappen zijn deze villa's gewoonweg spectaculair. Ontdek deze unieke ontwikkeling met een adembenemend uitzicht op zee en de bergen, in een prachtige omgeving, omringd door prachtige tuinen en landschapsarchitectuur.

Details

4 4
Overtuigd?
Contacteer ons en koop je droomhuis in Marbella

Contacteer ons
Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren