Carl

Carl

Carl, getuigenis Vansweevelt

Carl is een zeer tevreden klant van Vansweevelt

Aangezien mijn vrouw en ik al een dagje ouder worden, waren we het erover eens dat onze woning te Beustereind (Laakdal) te groot werd voor ons tweetjes. Daarom besloten we de woning te verkopen, en op zoek te gaan naar een kleiner huis met minder onderhoud. 


We nodigden verschillende makelaars uit voor een waardebepaling, maar gaven uiteindelijk aan Vansweevelt het vertrouwen om onze woning te verkopen.

“De interesse nam toe, en onze makelaar liet geen kans onbenut.”

In de eerste maanden kwam er weinig interesse vanuit de markt, ondanks de inspanningen van de makelaar. Hij raadde ons aan om even geduld te hebben, en dat wierp uiteindelijk zijn vruchten af. 
Er werd een bod gedaan, en na een korte onderhandelingsperiode kwamen we tot een akkoord dat net iets onder de verwachte waarde lag. Al snel werd het papierwerk in orde gemaakt en werd de verkoopovereenkomst ondertekend.

Helaas kregen we enkele weken later het spijtige nieuws dat de koper zijn financiering niet rond kreeg, waardoor onze verkoop niet door kon gaan. Ondanks de lockdown, die op dat moment van kracht was, stelde Vansweevelt voor om meteen terug op zoek te gaan naar een nieuwe koper. Diezelfde dag nog stond onze woning opnieuw online. De originele vraagprijs werd behouden aangezien de vraag op de markt aanzienlijk gestegen was in korte tijd. Die kans liet Vansweevelt niet onbenut.

Al snel werden er 10 afspraken ingepland voor een bezichtiging. Omdat er heel wat interesse was besliste de makelaar om een deadline-procedure toe te passen met biedingen onder gesloten omslag, om zo de verkoopprijs op te drijven. Het was een spannende periode maar toen kregen we het bericht dat er een bod binnen was gekomen dat 30.000 euro hoger lag dan onze vorige verkoopprijs!

Uiteraard waren mijn vrouw en ik ontzettend blij dat de eerste verkoop uiteindelijk niet is doorgegaan. Over een geluk bij een ongeluk gesproken. Maar vooral een dikke pluim voor onze makelaar! 

Bekijk ook zeker de getuigenissen van Hans & Natalie, Lenny en Filip

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren