Maak kennis met Dave

Maak kennis met Dave

Dave Wijnants, vastgoedmakelaar, Vansweevelt Vastgoed, vastgoed, immo, gratis schatting, regio Turnhout

Contacteer Dave

Vansweevelt Turnhout
Dave Wijnants

dave@vansweevelt.be

makelaar verkoop
Tel.: 0477 29 77 88

Mijn naam is Dave Wijnants. Geboren in Turnhout, getogen in Vosselaar en wonende in Beerse. Deze regio heeft dus weinig geheimen voor mij.

Na een professionele bacheloropleiding ‘Internationale Handel’ aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen, koos ik er toch voor mijn hart te volgen en te starten in de verkoop, alsof het een roeping was. Eerst in de autobranche en enige tijd later kwam ik in contact met de vastgoedsector en was het meteen duidelijk dat daar de rest van mijn toekomst lag.

Vansweevelt Vastgoed heeft mij deze kans gegeven en ik ben blij dat ik voor dit vastgoedkantoor kan werken en vooral kan samenwerken met ervaren en toffe collega’s in een aangename werksfeer met een goede omkadering door het management.

“‘Kwaliteit in huis’ is onze leuze.”

Residentieel vastgoed is mij op het lijf geschreven daar ik zelf een woning heb gebouwd en dus goed op de hoogte ben van wat er bij komt kijken om dit te realiseren en hierdoor de waarde van een woning goed kan inschatten, wat van cruciaal belang is bij de verkoop van vastgoed.
Vertrouwen dat uw vastgoed in goede handen is, en dat besef ik als geen ander, is voor een opdrachtgever het belangrijkste.
Kernwaarden als informatief, relationeel en overtuigend draag ik dan ook hoog in het vaandel.

‘Kwaliteit in huis’ is dan ook onze leuze.

Ik ben gelukkig gehuwd met Sophie , woon zelf in een leuke omgeving en mag mij omringen met fijne vrienden en buren.
In mijn vrije uren speel ik tennis en golf, volg academie woord en heb een passie voor muziek.
Ik maak altijd tijd voor een goed gesprek, ontmoet graag nieuwe mensen, en zoek steeds naar de waardevolle verbindende factor tussen mensen, waarschijnlijk is dat de eigenschap die mij het meest helpt als makelaar.

Genoeg over mezelf, nu wil ik graag uw verhaal horen !

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren