Maak kennis met Griet

Maak kennis met Griet

Griet Hofkens, vastgoed, immo, verhuur management, rentmeesterschap, vastgoedbeheer, Vansweevelt Vastgoed

Contacteer Griet

Vansweevelt Turnhout
Griet Hofkens

griet@vansweevelt.be

makelaar verhuur
0474 70 43 47

Ik ben Griet Hofkens en ik woon in Vosselaar samen met mijn man Filip en mijn 2 pubers Axelle en Matisse. Naast werken hou ik van wandelen met onze hond Maurice, tennissen, fietsen en optrekken met de vrienden.

Bij Vansweevelt Vastgoed werk ik sinds 2007. Voordien was ik aan de slag in de horeca en de verkoop, waar ik een groot netwerk uitbouwde. Toen het tijd was voor een nieuwe uitdaging wist ik één ding zeker: ik wilde een job met veel menselijk contact en waarbij ik mocht zorgen voor tevreden klanten.

“'Happiness': zo zou ik me in één woord omschrijven.”

Dankzij Vansweevelt vond ik die droomjob: ze lieten me proeven van het vastgoed. Vrij snel startte ik met de cursus Vastgoedmakelaar en behaalde ik mijn diploma. Behalve ervaring, heb ik nu ook de vakkennis om klanten de kwaliteit te geven die ze verwachten.

Bij Vansweevelt Vastgoed mag ik werken in een fantastisch team: samen streven we naar tevreden en gelukkige klanten.

Ik maak deel uit van het team 'verhuur en verhuurmanagement'. Advies geven, dossiers correct opvolgen en een goede relatie onderhouden met onze klanten, dat is voor mij superbelangrijk.

'Happiness': zo zou ik me in één woord omschrijven. Want als ik ervoor kan zorgen dat mijn klanten, collega's én familie happy zijn, ben ik dat ook.

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

 gratis schatting
Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren