Maak kennis met Guy

Maak kennis met Guy

Guy Demma, Vansweevelt Vastgoed, immo, vastgoed, residentieel, gratis schatting, Turnhout, Vosselaar, Oud-Turnhout, Kasterlee

Contacteer Guy

Vansweevelt Turnhout
Guy Demma

guy@vansweevelt.be

Manager prospectie | adviseur verkoop
Tel. 0488/80.18.48

Hallo, mijn naam is Guy en ik ben woonachtig in Turnhout.

Na het behalen van mijn diploma, heb ik mijn eerste jaren doorgebracht in de vastgoedmarkt in Antwerpen. Daar heb ik enorm veel bijgeleerd op professioneel vlak en de kans gekregen om me persoonlijk te ontwikkelen. Zo heb ik ontdekt dat mijn grootste troeven mijn focus op oplossingen, mijn grote veerkracht en mijn overtuigingskracht zijn.

Ik ben terechtgekomen bij Vansweevelt Vastgoed na kennis te hebben gemaakt met een medewerker die erg enthousiast was over dit familiebedrijf, en hij had gelijk!

Ik ben terechtgekomen in een zeer leuk team met allemaal sympathieke collega’s. Vansweevelt Vastgoed is een vooruitstrevende firma, die ruimte biedt voor afwisseling, wisselende contacten en voldoende verantwoordelijkheden.
De steeds vernieuwende contacten met eigenaars is iets wat mij erg aanspreekt binnen het vastgoed. Vandaar dat ik het eerste aanspreekpunt ben en de basis leg voor een succesvol traject. Dit begint bij het correct en realistisch inkopen van een pand dat wij als organisatie gaan verkopen. Om dit resultaat te bekomen, maak ik gebruik van mijn ervaring, empathie en vooral : "No nonsense".

“Opleidingen zijn goud in onze job”.

Daarom heb ik geen 2 keer moeten nadenken toen Vansweevelt Vastgoed me vroeg om in een "coaching-traject" te stappen. Het begeleiden en professionaliseren van onze inkopers is mijn verantwoordelijkheid, zodat zij op hun beurt écht een toegevoegde waarde voor u zijn op een menselijke manier!

Na mijn werk kan ik steeds genieten van een wandeling in het bos met onze Amerikaanse Akita, die een belangrijk onderdeel is van ons gezin. Tevens geniet ik van een fietstochtje, een voetbalwedstrijd of lekker koken samen met mijn vrouw.

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

 gratis schatting
Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren