Hans & Natalie

Hans & Natalie

Hans Pauwels & Natalie Smets, getuigenis Vansweevelt Vastgoed

Hans Pauwels & Natalie Smets kochten en verkochten hun huis via Vansweevelt Vastgoed

20 jaar lang woonden we met onze drie kinderen in een modernistische woning aan de Smalvoortstraat in Turnhout. Al die jaren hebben we er genoten van het stadsleven in een centrale maar toch rustige omgeving. Toch zeiden we altijd: “Als we ooit een huis vinden dat we nog leuker vinden dan dit, dan verhuizen we.” Daarom besloten we om aan Vansweevelt Vastgoed te laten weten wat we precies wilden, en wachtten geduldig af.

Enkele weken later belde Dave Wijnants, makelaar van Vansweevelt ons op met goed nieuws. Hij had voor ons hét huis gevonden, een villa in de Akkerschootstraat in Beerse. Het bleek een schot in de roos te zijn, want we waren meteen verkocht. Na ons eerste bezoek deden we onmiddellijk een bod dat niet veel later werd aanvaard. 

“Uiteindelijk hebben we via Vansweevelt op één week tijd onze droomwoning gekocht én onze oude woning verkocht.”

Wij hadden onze nieuwe droomwoning gevonden, maar nu moest onze woning in de Smalvoortstraat wel verkocht worden uiteraard! Aangezien dit pand binnen het expertiseveld van Michaël Keuppens viel, heeft hij zich meteen over de verkoop ontfermd. Binnen de kortste keren had hij een koper gevonden voor onze woning; een jong koppel met twee kindjes.

Uiteindelijk hebben we dus op één week tijd onze droomwoning gekocht, en onze oude woning verkocht, en dat allemaal dankzij Vansweevelt. Een erg hectische week, maar dankzij de professionele hulp van Dave en Michaël is alles verrassend vlot verlopen. 

Bekijk ook zeker de getuigenissen van Lenny en Filip, Carl

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren