Lenny en Filip

Lenny en Filip

Lenny Peeters & Filip Govaerts, getuigenis Vansweevelt

Lenny Peeters & Filip Govaerts verkochten een stuk boven de vraagprijs via Vansweevelt

Om onze gezinswoning in Beerse te verkopen, besloten we om met Vansweevelt in zee te gaan. Er werd een waardebepaling opgemaakt, die overeenkwam met de waarde die wij in gedachten hadden. Vervolgens stelde onze makelaar een vraagprijs voor die volgens zijn ervaring de verkoopkansen van onze woning zou maximaliseren. Enkele dagen later kwam er een fotograaf langs en diezelfde week nog werd ons huis mooi en professioneel voorgesteld aan het grote publiek.  

“Dankzij Vansweevelt is onze woning een stuk boven de vraagprijs verkocht.”

Binnen de kortste keren begonnen de aanvragen binnen te lopen. Onze makelaar behandelde ze allemaal om zo enkele geïnteresseerde koppels over te houden. Tot onze verbazing kregen we meteen de vraagprijs geboden! Onze makelaar stelde voor om nog geen bod te accepteren, gezien de grote interesse van meerdere partijen. Hij wilde samen met ons het onderste uit de kan halen en voor het beste bod gaan.

De makelaar gaf de geïnteresseerde koppels een deadline om schriftelijk hun finale en beste bod uitbrengen. Het resultaat was beter dan we ooit hadden durven hopen! De interesse van één koppel was namelijk zo groot dat onze woning uiteindelijk voor 9% boven de vraagprijs is verkocht! Een uitzonderlijke situatie, gaf de makelaar toe, maar zonder zijn expertise hadden we het nooit kunnen verwezenlijken. 

Bekijk ook zeker de getuigenissen van Hans & Natalie, Carl

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren