Maak kennis met Lieselot

Maak kennis met Lieselot

Lieselot Ooms, vastgoed, immo, verhuur management, rentmeesterschap, vastgoedbeheer, Vansweevelt Vastgoed

Contacteer Lieselot

Vansweevelt Turnhout
Lieselot Ooms

lieselot@vansweevelt.be

makelaar vastgoedbeheer
Tel.: 0476 72 76 53

Een balpen, een kopie van de Woninghuurwet en een oppervlaktemeter. Drie dingen die niets met elkaar te maken hebben, behalve dat ik de items ten alle tijde meezeul.

Net als mijn drie grote passies, weinig complementair maar wel duurzaam: (comedy) schrijven, het huurrecht bestuderen, en de technische kant van een woning onderzoeken.

Met de liefde voor het geschreven woord ben ik vermoedelijk geboren, al is die microbe gegarandeerd gegroeid tijdens een secundaire opleiding ‘Woordkunst- Drama’. Na mijn bacheloropleiding ‘Sociaal-Juridische Advisering’ belandde ik een tijdje op de redactie van productiehuis Panenka, waarna ik al snel merkte dat ik van schrijven veeleer mijn hobby wilde maken, en van “wonen” mijn werk.

“Een balpen, een kopie van de Woninghuurwet en een oppervlaktemeter... .”

Ik ging aan de slag als Juridisch adviseur bij een Huurdersbond, en huppelde zo verder naar de overkant van de gang bij het Sociaal Verhuurkantoor. Hier kon ik als prospectiemedewerker mijn kennis over wonen uitbreiden met de technische kant ervan. Ik onderzocht de woningkwaliteit van het patrimonium en volgde o.a. opleidingen over verwarmingsinstallaties, vochtproblematieken en conformiteitsattesten.

Intussen kan ik mijn vlotte babbel combineren met de kennis die ik opdeed, en heb ik daarmee absoluut de job van mijn leven gevonden als ‘vastgoedbeheerder en makelaar verhuur’ bij Vansweevelt Vastgoed!

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

 gratis schatting
Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren