Maak kennis met Marijn

Maak kennis met Marijn

Dave Wijnants, vastgoedmakelaar, Vansweevelt Vastgoed, vastgoed, immo, gratis schatting, regio Turnhout

Contacteer Dave

Vansweevelt Herentals
Marijn Michielsen

marijn@vansweevelt.be

adviseur verkoop
Tel.: 0498 42 40 77

Hallo,

Mijn naam is Marijn Michielsen. Opgegroeid in Olen-centrum, wonende in Herentals en liefhebber van onze stille Kempen.

Mijn studentenjaren verliepen niet altijd van een leien dakje maar door de jaren heen werd er wel één ding duidelijk. Een passie voor het vastgoed, en nog meer voor de mensen die schuilgaan achter die bakstenen muren.

Sinds 2017 ben ik actief in het vastgoed van start gegaan en heb ik door de jaren heen heel wat ervaring opgedaan en van verschillende mensen mogen leren. Voor al deze kansen ben ik die mensen ook dankbaar.

“‘Het voelde aan alsof alle puzzelstukjes op hun plaats vielen."

Toen ik de kans kreeg om bij Vansweevelt vastgoed te mogen starten, heb ik geen seconde getwijfeld. Het voelde aan alsof alle puzzelstukjes op hun plaats vielen. Omringd door ervaren, enthousiaste collega’s en gesteund door een professioneel kantoor met jaren ervaring en een uitgebreid netwerk. Een kantoor waar kwaliteit, passie, gedrevenheid en menselijkheid centraal staan.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met voornamelijk racketsporten zoals tennis en padel. De occasionele pint achteraf op een terras met vrienden horen hier uiteraard ook bij. Mijn vriendin Lore en ik hebben ons in een totaalrenovatieproject gestort waar de weinige vrije tijd die nog over is naartoe gaat.

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren