Maak kennis met Matteo

Maak kennis met Matteo

Matteo Minnen, vastgoedmakelaar, Vansweevelt Vastgoed, vastgoed, immo, gratis schatting

Contacteer Matteo

Vansweevelt Turnhout
Matteo Minnen

matteo@vansweevelt.be

adviseur verkoop & verhuur
Tel.: 014 41 42 42

Hallo, ik ben Matteo. Samen met mijn zussen ben ik opgegroeid in Retie.

Omdat ik na het middelbaar nog geen idee had waar ik in de toekomst ging belanden, ben ik begonnen met een zeer algemene opleiding, namelijk bedrijfsmanagement: KMO & ondernemen.

Tijdens mijn studentenjaren was het mijn missie om veel verschillende studentenjobs uit te voeren. Hierdoor kreeg ik een breed beeld van mijn sterktes en natuurlijk ook mijn zwaktes. Na veel leuke en iets minder leuke jobs gehad te hebben was het duidelijk dat menselijk contact een must is voor mij. Daarom ben ik stage gaan lopen in een vastgoedkantoor in Leuven en dit klikte direct. Een postgraduaat in vastgoed was dan ook het logische vervolg. Deze postgraduaat volg ik momenteel nog in Diepenbeek.

“Eerlijkheid en transparantie naar de klant zijn voor mij van groot belang..”

Vansweevelt vastgoed bood mij de kans aan om de theorie die ik geleerd heb toe te passen in de praktijk. Hier werk ik sinds februari 2022.

Eerlijkheid en transparantie naar de klant zijn voor mij van groot belang. Dit is ook de reden dat ik gekozen heb om bij Vansweevelt vastgoed te werken.

Na de werkuren kan je mij terugvinden op het basketbalveld in Dessel. Hier ben ik als kleuter begonnen en basket ik nog steeds met dezelfde liefde voor de sport.  

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren