Maak kennis met Mel

Maak kennis met Mel

Mel Driesen, vastgoedmakelaar,Vansweevelt Vastgoed, vastgoed, immo, gratis schatting

Contacteer Mel

Vansweevelt Herentals
Mel Driesen

mel@vansweevelt.be

makelaar verkoop & verhuur
Tel.: 0476 97 69 93

Hallo, mijn naam is Mel. In 2014 ben ik de opleiding ‘Vastgoed-Makelaardij’ in Antwerpen gestart waarmee ik drie jaar later meteen aan de slag ging in een makelaarskantoor op ’t Zuid. Momenteel woon ik terug in de Kempen, hartje Wechelderzande, waardoor het ook de evidentie was om in mijn eigen regio te werken voor een vastgoedkantoor met de juiste visie.

Dat dat kantoor Vansweevelt Vastgoed was, was voor mij meteen duidelijk. Een kantoor dat staat voor kwaliteit, eigenheid, gedrevenheid, volle gas ertegen aan in een familiaal en professioneel kader.

Als makelaar ben ik uiteraard dagelijks bezig met mijn grootste interesses: wonen, interieur en ‘die baksteen’ waarvan er bij mij zeker meer dan één in mijn maag terug te vinden is.

 

“bij de verkoop van een woning mijn oprechte, eerlijke en enthousiaste zelve kunnen zijn.”

Daarnaast is het contact met de klanten minstens even belangrijk voor mij. Ik vind het heerlijk om bij de verkoop van een woning mijn oprechte, eerlijke en enthousiaste zelve te kunnen zijn, zowel voor kandidaat-kopers als voor de eigenaars.
Bezoekers laten zien wat er is, maar daarnaast ook wat er kán en hen daarbij het hele verhaal meegeven. Streven naar een win-win-verhaal en er positief op kunnen terugkijken is voor mij écht genieten.

Met momenten de benen vanonder je lijf lopen, fantastische mensen leren kennen waar je iets voor kan betekenen, knappe panden (laten) zien en dan ’s avonds laat, moe maar voldaan thuiskomen en beseffen dat het weer zalig werken was. Daar draait het voor mij om.

In mijn vrije tijd geniet ik van koken, reizen, een terrasje met de beste vriendinnen, een wandeling met mijn vriend op onze boerenbuiten, treasure hunting in de lokale kringwinkels of bezig zijn met mijn eigen interieurprojectjes.

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

 gratis schatting
Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren