BOOMGAARD

appartement te koop - Balen Molenveld 13

Gunstig gelegen nieuwbouwproject op wandelafstand van het centrum van Balen. Residentie BoomGaard bestaat uit 17 energiezuinige BEN-appartementen met oppervlaktes van 83m² tot 112m² met 1, 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen. Koop hier aan vaste bouwprijzen, opleveringen begin 2023! 

Koop hier aan gunstige bouwprijzen!

De werken lopen op schema.

Eerste opleveringen begin 2023.

 

 

Gunstige ligging

MolenVeldPark is een nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Balen, op wandelafstand van openbaar vervoer en winkels. Het project bevindt zich in een park van 6.000m² en bestaat uit 17 appartementen en 8 woningen. De appartementen van residentie BoomGaard hebben een oppervlakte van 83m² tot 112m² met 1, 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen. Ondergronds is een kelder voorzien met 23 staanplaatsen en 17 bergingen. De grote fietsenberging is op het gelijkvloers terug te vinden.

Tijdloze architectuur

Dit project heeft een unieke harmonieuze uitstraling door de stijlvolle, tijdloze architectuur met klassieke bouwmaterialen. In combinatie met het aangelegde park is dit de ideale plaats om in alle rust te genieten en wonen.

Comfortabel wonen

De appartementen hebben een ruime living met ingerichte open keuken en 1, 2 of 3 slaapkamers. Door de hoge plafonds en hoge ramen genieten de appartementen een maximale lichtinval. De gelijkvloerse appartementen beschikken over een privétuin en terras en de appartementen op de verdiepingen zijn voorzien van ruime terrassen en balkons met zicht op het park. Er zijn twee liften met bijhorende trappenhallen in het gebouw waardoor het geheel kleinschalig en comfortabel aanvoelt.

 

Kwalititeitsmaterialen en energiezuinigheid

Residentie BoomGaard wordt energiezuinig gebouwd met een maximum E-peil van E30. De afwerking van uw appartement kiest u zelf. Hiervoor zijn budgetten voorzien in het lastenboek. Bij een tijdige aankoop heeft u als koper vervolgens de mogelijkheid om het appartement naar eigen smaak af te werken.

Tijdlijn

Ruwbouwwerken gestart januari 2022

Kelder gestort oktober 2021

Grondwerken gestart juni 2021

Lancering verkoop maart 2021

Interesse?

 
* verplicht veld

Lenie Buyens
lenie@vansweevelt.be
+32 14 41 42 42

Vansweevelt Turnhout
Graatakker 91
2300 Turnhout

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren