Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

LIVINGSTONE

appartement te koop - Mol Nieuwstraat

Ontdek residentie Livingstone, een modern en stijlvol nieuwbouwproject met 20 appartementen en 1 kantoor, gelegen op de hoek van de Nieuwstraat en Korenbloemenstraat in Mol. De naam Livingstone verwijst naar de oude steenkapperij die hier vroeger gevestigd was. De appartementen variëren van 1, 2 tot 3 slaapkamers en hebben bewoonbare oppervlaktes van 56 m² tot 122 m². Elk appartement beschikt over een terras, variërend van 6,42 m² tot 29 m², terwijl de gelijkvloerse appartementen een ruime privé tuin hebben. Dit nieuwbouwproject biedt een unieke combinatie van hedendaags comfort en verfijnde elegantie. Livingstone zet maximaal in op duurzaamheid en energiezuinigheid, met toekomstgerichte investeringen die bijdragen aan een optimaal leefcomfort.

Prijzen vanaf € 189.000

Wonen rondom het groen in Mol

20 appartementen en 1 kantoor

Mooi wonen in Mol

Centraal gelegen in Mol, biedt Livingstone een perfecte balans tussen stedelijk gemak en een rustige leefomgeving. Slechts minuten verwijderd van winkels, openbaar vervoer en andere voorzieningen, geniet u van het beste wat Mol te bieden heeft. De nabijheid van scholen, recreatieve faciliteiten en groene parken maakt Livingstone de ideale plek voor jong en oud.

 

Ruimte & comfort

De nieuwbouwappartementen van Livingstone zijn ontworpen met oog voor ruimte en comfort. Ze beschikken over één badkamer, uitgerust met een inloopdouche en eventueel een ligbad. De open leefruimte met keuken vormt het hart van het appartement, waar koken, eten en ontspannen samenkomen. De leefruimtes sluiten naadloos aan op de ruime terrassen of privé tuinen, wat zorgt voor een luchtige en lichte woonervaring. Daarnaast zijn er ruime budgetten voorzien om de appartementen volledig naar eigen smaak af te werken.

Alle appartementen hebben een verplicht aan te kopen staanplaats en berging in de ondergrondse parkeerkelder. 

Duurzaamheid en energiezuinigheid

Livingstone is uitgerust met geothermische warmtepompen, vloerverwarming en zonnepanelen, wat zorgt voor een bijna-energieneutraal leefklimaat. Geothermie is de meest duurzame manier van verwarmen en biedt daarnaast passieve koeling, waarbij de natuurlijke koelte uit de bodem wordt gebruikt zonder extra energieverbruik. Dit systeem zorgt voor aangename temperaturen in alle seizoenen en draagt bij aan aanzienlijke besparingen op de energiefactuur.

Buitenruimte

De ruime terrassen of privé-tuinen  zorgen voor een uitstekende verbinding tussen binnen en buiten. Vloer-tot-plafond- ramen en luchtige balustrades versterken het gevoel van ruimte en zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De gebouwen staan rondom een groen aangelegde gemeenschappelijke tuin, wat veel rust biedt en een oase van kalmte creëert, terwijl u toch centraal gelegen bent. De groene omgeving rondom het project biedt alle wooneenheden een prachtig uitzicht, wat bijdraagt aan een rustige en ontspannen leefomgeving.

Livingstone is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een moderne, comfortabele en duurzame woonplek in het hart van Mol.

 

Fiscale en financiële voordelen

Er wordt gestreefd naar een laag energiepijl (E-peil) van maximaal 30 waardoor de appartementen voldoen aan de vereisten om bijna-energieneutraal te zijn. Dit zorgt dus voor bijna-energieneutrale appartementen. Door optioneel zonnepanelen bij te kopen, kan men een korting op de onroerende voorheffing verkrijgen van 50% of zelfs 100% gedurende de eerste 5 jaar.

Beschermd als koper

De verkoop van Livingstone geschiedt onder de Wet Breyne, wat kopers uitgebreide bescherming biedt en alle risico’s ontneemt. U betaalt in schijven naarmate de werken vorderen, wat zorgt voor een transparant en veilig aankoopproces.

Op zoek naar een uitstekende investering? 

Livingstone biedt uitstekende verhuuropportuniteiten en een mooie kans op meerwaardes. Bovendien kan je gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice.

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Tijdlijn

Lancering verkoop juli 2024

Interesse? Vraag een afspraak aan
privacy voorwaarden *
Gratis schatting