Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

JAMALIE

appartement te koop - Olen Stationsstraat 24

Ontdek Jamalie met een aanbod van 11 nieuwbouwappartementen in de Stationsstraat in Onze-Lieve-Vrouw-Olen. Dit nieuwbouwproject ademt een sfeer van moderne elegantie gecombineerd met traditionele charme. De gevels van de gebouwen vormen een harmonieuze mix van baksteen in warme, aardse tinten en lichte schilderwerk, die samen een tijdloze uitstraling geven. Kortom, een match met ieder type van interieur. Naast een tijdloos ontwerp, wordt maximaal ingezet op toekomstgerichte investeringen gericht op duurzame energie en optimaal leefcomfort.

Prijzen vanaf € 332.000

Koop nu nog aan 6% BTW en bespaar 
tot 40.656 euro

Vraag ons naar de voorwaarden

Overzicht van de wooneenheden

3
app 24.4
€332.000
106m2
2
te koop
app 22.7
€410.000
131m2
3
te koop
2
app 24.3
€430.000
134m2
2
te koop
app 22.5

73m2
2
verkocht
app 22.6

79m2
2
verkocht
1
app 24.1

84m2
2
verkocht
app 24.2

89m2
2
verkocht
app 22.3

103m2
3
verkocht
app 22.4

102m2
2
verkocht
0
app 22.1
€422.000
130m2
2
te koop
app 22.2
€452.400
141m2
3
te koop

Download prijzen, plannen en documenten

Mooi wonen in hartje Onze-Lieve-Vrouw Olen

Het nieuwbouwproject Jamalie bestaat uit 11 moderne en bijna-energieneutrale- of BEN-appartementen. Een gedeelte van de gelijkvloerse verdieping wordt opgenomen als uitbreiding van bloemenzaak ‘t Festoentje. Er is keuze uit nieuwbouwappartementen met 2 of 3 slaapkamers met oppervlakten van 79 m² tot 141 m². De appartementen zijn voorzien van zeer ruime terrassen (tot 37 m²). Twee van de gelijkvloerse appartementen hebben een privétuin (tot 40 m²). 

Gelegen in de Stationsstraat heeft het nieuwbouwproject een centrale ligging in Onze-Lieve-Vrouw-Olen, in de regio beter bekend als ‘Achter Olen’. Op een boogscheut bevinden zich horeca, winkels, het sportcentrum en de huidige kerk. De site van deze laatste wordt in de nabije toekomst omgetoverd tot een nieuw ontmoetings- en administratief centrum, met publieke tuin. De kerk krijgt hierbij een nieuwe functie met bibliotheek en een polyvalente ruimte voor culturele activiteiten.

Comfort & Ruimte

De appartementen beschikken over twee of drie slaapkamers.  De badkamer is uitgerust met inloopdouche en ligbad. De leefruimte bestaat een open keuken, compleet met kookeiland, en ruimte voor een eet- en zithoek. Deze laatste sluit aan op een zeer ruime terras of privétuin. Ruime budgetten worden voorzien om de appartementen volledig naar eigen smaak af te werken.

Alle wooneenheden hebben een staanplaats en berging in de ondergrondse garage. Deze zijn verplicht bij aan te kopen. Een bovengrondse autostaanplaats is inbegrepen in de prijs.

Technische keuzes dragen bij aan een optimaal leefcomfort maar ook aan aanzienlijke besparingen op de energiefactuur. De nieuwbouw-appartementen worden voorzien van vloerverwarming op basis van een warmtepomp met diepteboringen, waarbij de energie voor verwarming uit de grond wordt gehaald. Een zorgeloos systeem gekenmerkt door zijn onderhoudsvriendelijkheid en lange levensduur. Bovendien biedt het passieve vloerkoeling, waardoor u tijdens alle seizoenen kan genieten van aangename temperaturen. Een ventilatiesysteem C+ zorgt voor een gezonde luchtkwaliteit met een continue aanvoer van zuivere lucht en afvoer van de vervuilde lucht.

Buitenruimte 

De appartementen hebben ruime outdoor living terrassen die meteen aansluiten op de leefruimte. Vloer-tot-plafond ramen in samenspel met luchtige balustrades connecteren de binnen- met de groene buitenruimte. Het ontwerp benadrukt een ruimtegevoel in de leefruimte maar zorgt ook voor een rijkelijke lichtinval.

De twee gelijkvloerse appartementen hebben een privétuin die meteen aansluiten op het gemeenschappelijke en groen aangelegde gedeelte van het project. Hierdoor genieten alle wooneenheden van een groen zicht op een zeer centrale ligging.

Fiscale voordelen, kwaliteitsmaterialen en energiezuinigheid

Jamalie bestaat uit bijna-energieneutrale of BEN-appartementen. Dit zijn woningen die weinig tot geen energie verbruiken om te verwarmen, koelen, ventileren en om warm of koud water te produceren. De weinige energie die nodig is wordt zo veel mogelijk uit hernieuwbare energiebronnen gehaald. Het E-peil is een manier om uit te drukken hoe energiezuinig een gebouw is. Met een E-peil van 20 wordt bij dit nieuwbouwproject de lat nog hoger gelegd dan de huidige energetische normen. Bovendien biedt dit de bewoners een vrijstelling op de onroerende voorheffing over een periode van 5 jaar.

Beschermd als koper

De verkoop van Jamalie geschiedt onder de Wet Breyne. Dit garandeert de koper uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. U betaalt in schijven naarmate de werken vorderen.

Een uitstekende investering

Jamalie biedt ook ideale verhuuropportuniteiten. Deze 11 moderne appartementen zijn met een groeiende vraag naar kwalitatieve huurwoningen een solide investering. Bovendien kan je gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice.

Benieuwd naar het rendement? Ga naar een kavel druk op de knop ‘Bereken je rendement’ en download het rendementsrapport.

Wil je graag meer weten over dit project?

Wij helpen je graag verder tijdens een afspraak op ons kantoor.

Ga naar “NIEUWBOUW” op www.vansweevelt.be voor een overzicht van alle beschikbare eenheden in onze nieuwbouwprojecten. 

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Fotogalerij

Tijdlijn

Ruwbouw verdieping 2 juli 2024

Ruwbouw verdieping 1 juni 2024

Ruwbouw gelijkvloers mei 2024

Kelderwerken april 2024

Lancering verkoop April 2024

Interesse? Vraag een afspraak aan
privacy voorwaarden *
Gratis schatting