BLOEMENHOF

appartement te koop - Ravels Kerkstraat 29-31

Parkdomein Bloemenhof is een prachtig woonproject in hartje Ravels. De centrale, groene ligging in combinatie met de aandacht voor duurzame energie maken dit project uniek. Het project bestaat uit 24 moderne BEN-appartementen en 3 handelsruimtes met oppervlakte van 60m² tot 112m².

ZATERDAG 8 OKTOBER

INFO-MOMENT 

Bezoek ons vrijblijvend in zaal De Wouwer tussen 10u-12u

Mooi wonen in hartje Ravels

Parkdomein Bloemenhof is een prachtig woonproject in hartje Ravels. De centrale, groene ligging in combinatie met de aandacht voor duurzame energie maken dit project uniek. Het project bestaat uit 24 moderne BEN-appartementen en 3 handelsruimtes met oppervlakte van 60m² tot 112m².

Zin in een wandeling in de vrije natuur?

Dan biedt het Gewestbos Ravels met zijn 850 hectare natuurgebied, het bezoekerscentrum ‘Boshuis’ en de vele wandelpaden geweldig veel mogelijkheden. Het gebied is ook toegankelijk voor ruiters en fietsers.

Comfort en architectuur

Het project wordt door LV-architecten omgetoverd tot een ware parel in Ravels. Met hun expertise weten ze een mooie balans tussen hedendaagse architectuur met een luxueuze uitstraling en gebruiksvriendelijkheid te vinden. Op die manier biedt het project niet alleen een moderne woning in een mooie omgeving, maar is er ook voldoende aandacht voor het leefcomfort.

Alle appartementen worden voorzien van vloerverwarming met warmtepomp. Die zorgt niet enkel voor verwarming, maar ook voor koeling. Zo voelt de woning in de winter gezellig warm aan en geniet je van een aangename temperatuurverlaging in de zomer. Het ventilatiesysteem D zorgt voor voldoende verluchting. Je woonst is ook nog eens voorzien van zonnepanelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken om hoge energiekosten en kan je volop genieten van een aangenaam binnenklimaat. 

 

Kwalititeitsmaterialen en energiezuinigheid

Het project, gebouwd door Bouwbedrijf Woestenborghs, wordt energiezuinig en doordacht gebouwd met oog voor detail alsook akoestische isolatie. Parkdomein Bloemenhof wordt helemaal toekomstproof gerealiseerd en streeft men voor de appartementen naar een E-peil van 20. Hiermee legt de residentie de lat niet alleen hoger dan de huidige energienormen, maar biedt ze bewoners ook een vrijstelling van onroerende voorheffing over een periode van 5 jaar. Bovendien wordt het energieverbruik tot een minimum herleid door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. 

 

Beschermd als koper

De verkoop van Residentie Bloemenhof geschiedt onder de Wet Breyne. Dit garandeert de koper uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. U betaalt in schijven naarmate de werken vorderen.

Op zoek naar een uitstekende investering? 

Parkdomein Bloemenhof biedt uitstekende verhuuropportuniteiten en een mooie kans op meerwaardes. Bovendien kan je gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice.

Bekijk onze diensten op https://www.vansweevelt.be/verhuur-vastgoedbeheer

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Tijdlijn

Reeds 40% verkocht - Start grondwerken augustus 2022

info-avond Parkdomein Bloemenhof mei 2022

Lancering verkoop maart 2022

Interesse?

 
* verplicht veld

Griet Hofkens
griet@vansweevelt.be
+32 14 41 00 14

Vansweevelt Vosselaar
Antwerpsesteenweg 164
2350 Vosselaar

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren