WOONERF MOLENVELDPARK

huis te koop - Balen Molenveld 13

UITVERKOCHT | Gunstig gelegen nieuwbouwproject op wandelafstand van het centrum van Balen. Woonerf MolenVeldPark bestaat uit 8 energiezuinige BEN-woningen met oppervlaktes van 179m² tot 223m² met 3 slaapkamers, een ruime zolder en een tuin met fietsenberging.

UITVERKOCHT

 

Gunstige ligging

MolenVeldPark is een nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Balen, op wandelafstand van openbaar vervoer en winkels. Het project bevindt zich in een park van 6.000m² en bestaat uit 17 appartementen en 8 woningen. De woningen van woonerf MolenVeldPark hebben een oppervlakte van 179m² tot 223m² met 3 slaapkamers, een ruime zolder met vaste trap en een tuin.

Tijdloze architectuur

Dit project heeft een unieke harmonieuze uitstraling door de stijlvolle, tijdloze architectuur met klassieke bouwmaterialen. In combinatie met het aangelegde park is dit de ideale plaats om in alle rust te genieten en wonen.

Comfortabel wonen

De woningen zijn gelegen tegenover het centraal aangelegde plein en hebben een ruime living met ingerichte open keuken en 3 slaapkamers. De vaste trap naar de zolder biedt nog vele mogelijkheden. De halfopen woningen zijn voorzien van een garage (W1 en W4) of carport (W5 en W8). De tussenliggende woningen 2 en 3 zijn voorzien van een inpandige garage en de tussenliggende woningen 6 en 7 hebben een parkeerplaats voor de woning. Bezoekers kunnen parkeren op de voorziene bezoekersparkings vooraan of langs het plein.

 

Kwalititeitsmaterialen en energiezuinigheid

Residentie BoomGaard wordt energiezuinig gebouwd met een maximum E-peil van E30. De afwerking van uw appartement kiest u zelf. Hiervoor zijn budgetten voorzien in het lastenboek. Bij een tijdige aankoop heeft u als koper vervolgens de mogelijkheid om het appartement naar eigen smaak af te werken.

Tijdlijn

Schilderwerken september 2022

Bezettingswerken voltooid juni 2022

Dakwerken maart 2022

Ruwbouwwerken tweede verdieping oktober 2021

Grondwerken gestart juni 2021

Lancering verkoop maart 2021

Fotogalerij

Overzicht van de wooneenheden

Links achteraan

Woning 1

218m2
3
verkocht
Woning 2

223m2
3
verkocht
Woning 3

221m2
3
verkocht
Woning 4

217m2
3
verkocht

Rechts achteraan

Woning 5

183m2
3
verkocht
Woning 6

179m2
3
verkocht
Woning 7

180m2
3
verkocht
Woning 8

183m2
3
verkocht

Download prijzen, plannen en documenten

  Interesse?

   
  * verplicht veld

  Lenie Buyens
  lenie@vansweevelt.be
  +32 14 41 42 42

  Vansweevelt Turnhout
  Graatakker 91
  2300 Turnhout

  Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

  Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

  * verplicht veld

  Bedankt voor uw inschrijving!

  We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

  Aanvraag gratis schatting

  ---
  * verplicht veld

  Bedankt voor uw aanvraag

  U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

  Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren