Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

WONINGEN ACERO

huis te koop - Beerse Houtseweg 80-88

Acero, een kleinschalig woningproject in Beerse met een bijzondere aandacht voor een hoogwaardige afwerking. Het nieuwbouwproject bestaat uit 5 ruime woningen met 3 tot 4 slaapkamers en is gelegen aan de Houtseweg in Beerse. De bewoners genieten van een aangelegde voortuin en achterliggende privétuin met terras en tuinberging. Elke woning heeft een private autostaanplaats, toegankelijk via een inrit aan de linkerzijde van het project.

Prijzen vanaf € 455.000

Koop nu nog aan 6% BTW en bespaar tot €70.500

Woningen Acero

Ontdek Acero, een kleinschalig woningproject in Beerse met een bijzondere aandacht voor een hoogwaardige afwerking. Het nieuwbouwproject bestaat uit 5 ruime woningen met 4 slaapkamers* gelegen aan de Houtseweg in Beerse. De bewoners genieten van een aangelegde voortuin en achterliggende privétuin met terras en tuinberging.

Met een minimalistisch modern ontwerp, focus op kwaliteit en duurzaamheid, staat Acero synoniem voor hedendaags wooncomfort. Architecturale details zoals variaties in voegkleur en raamdetails geven elke woning een uniek karakter binnen het harmonieuze ontwerp van het gehele project. 

Ruimte & Comfort in elk Detail

Met bewoonbare oppervlaktes variërend van 150m² tot 165m² op percelen van circa 200m², bieden deze woningen uitzonderlijk veel ruimte. Ze bestaan uit 4 slaapkamers* een zorgvuldig ingerichte badkamer met bad én douche, en een douchekamer**. 

De woningen kenmerken zich door een hoogwaardige afwerking, met ruime budgetten voor de keuken en badkamers. De keuken wordt ontworpen en vervaardigd door Interieurstudio Hoskens in Beerse. Ze wordt kwalitatief uitgerust met Siemens-toestellen en een composieten werkblad. 

De leefruimtes zijn voorzien van keramische tegels en de bovenste verdieping van keramische parketvloeren. Extra wooncomfort wordt gecreëerd door de vloerverwarming gekoppeld aan een warmtepomp voorzien van elektriciteit van individuele zonnepanelen. 

*1 unit met 3 slaapkamers

**1 woning met 1 badkamer en berging

Buitenruimte

Elke woning wordt voorzien van een voortuin met aanplanting en van een aangelegde privé-tuin met terras en tuinberging. De tuin geeft anderzijds ook toegang tot de woning aan de achterzijde. 

Elke woning heeft een private autostaanplaats, toegankelijk via een inrit aan de linkerzijde van het project. 

Duurzaamheid & Energiezuinigheid Voorop

Woningproject Acero bestaat uit bijna-energieneutrale of BEN-woningen. Met een E-peil van 10 wordt bij dit nieuwbouwproject de lat nog hoger gelegd dan de huidige energetische normen. Naast een voordeel voor de energiefactuur, biedt dit bewoners 100% korting op onroerende voorheffing over een periode van 5 jaar. 

Technische keuzes zoals bijvoorbeeld een warmtepomp gekoppeld aan individuele zonnepanelen en dubbele beglazing, maken deze woningen duurzame en toekomstgerichte investeringen. Een ventilatiesysteem D zorgt voor een gezonde luchtkwaliteit én verwarmt d.m.v. warmterecuperatie de koele buitenlucht met warmte van de afgevoerde lucht.

Financieel 

De woningen worden opgeleverd in 2024 waardoor de aankoop voor woning 1, 2 en 3 nog kan gebeuren aan het voordelige btw-tarief van 6%!  

Dit project wordt niet verkocht onder de Wet Breyne, waardoor slechts bij akte het aan het volledige bedrag moet worden voldaan, zonder betaling in schijven. 

Een uitstekende investering

Acero biedt ook ideale verhuuropportuniteiten. Deze 5 moderne woningn zijn met een groeiende vraag naar kwalitatieve huurwoningen een solide investering. Bovendien kan je gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

 

Tijdlijn

Bezettingswerken voltooid juli 2024

Ramen en deuren geplaatst Mei 2024

Lancering verkoop Acero April 2024

Interesse? Vraag een afspraak aan
privacy voorwaarden *
Gratis schatting