Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

DIAMANTERF

huis te koop - Turnhout Tichelarijstraat

NOG SLECHTS 1 WONING TE KOOP! Betaalbare woningen op wandelafstand van jachthaven 'De Nieuwe Kaai' en centrum van Turnhout. Diamanterf bestaat uit 9 energiezuinige BEN-woningen (max E-peil 20), met oppervlaktes van 119m² tot 154m², 3 slaapkamers, tuin met tuinberging en carport.

Diamanterf - Slim wonen

Dit tijdloze nieuwbouwproject met negen woningen wordt gerealiseerd aan het Diamanterf te Turnhout. Deze nieuwe weg is een doodlopende zijstraat van de Tichelarijstraat. Doordat er hier geen doorgaand verkeer komt, ontstaat er een autoluwe omgeving. In combinatie met groenaanleg zorgt dit voor een aangename woonomgeving.

 

Fiscale voordelen, kwaliteitsmaterialen en energiezuinigheid

De BEN-woningen van ‘Diamanterf’ worden energiezuinig gebouwd door RDK, afgewerkt met materialen verwerkt door eigen vakmensen en betrouwbare partners. De woningen hebben een maximum E-peil van E20. Hiermee legt Diamanterf de lat niet alleen hoger dan de huidige energienormen, maar biedt ze bewoners ook een vrijstelling van onroerende voorheffing over een periode van 5 jaar. Bovendien is elke woning voorzien van zonnepanelen.

Slim wonen tussen stad en natuur

Een van de grote troeven van dit project is zijn gunstige ligging. U woont vlak bij jachthaven ‘De Nieuwe Kaai’ en het vennengebied waar u steeds een mooie wandeling of ontspannende fietstocht kan maken langs kanaal Dessel-Schoten. Anderzijds bent u op wandelafstand van het bruisende centrum van Turnhout.

De woningen zijn gebouwd in een klassieke, hedendaagse stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen wordt er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kan genieten van het groen. Op de verdiepingen vindt u drie slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer met lavabomeubel, bad en douche.

Bij elke woning is er een tuinberging voorzien. Hierbij zijn alle achtertuinen bereikbaar via een kruiwagenpad. Iedere woning is voorzien van een eigen carport. Bezoekers kunnen parkeren op de voorziene publieke parking vooraan.

Dankzij al deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een betaalbare, duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Turnhout.

Beschermd als koper

De verkoop van Diamanterf geschiedt onder de Wet Breyne. Dit garandeert de koper uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. U betaalt in schijven naarmate de werken vorderen.

Op zoek naar een uitstekende investering? 

Diamanterf biedt uitstekende verhuuropportuniteiten en een mooie kans op meerwaardes. Bovendien kan je gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice.

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Overzicht van de wooneenheden

Lot 1-5

Lot 1
€ 308.230
144m2
3
optie te koop
Lot 2

119m2
3
verkocht
Lot 3

119m2
3
verkocht
Lot 4

119m2
3
verkocht
Lot 5

130m2
3
verkocht

Lot 6-9

Lot 6

154m2
3
verkocht
Lot 7

131m2
3
verkocht
Lot 8

131m2
3
verkocht
Lot 9
€ 289.260
136m2
3
optie te koop

Download prijzen, plannen en documenten

Fotogalerij

Tijdlijn

Ramen en deuren geplaatst Fase 2 maart 2023

Ramen en deuren geplaatst Fase 1 maart 2023

Dakwerken Fase 2 ( 1-5) februari 2023

Zonnepanelen Fase 1 ( 6-9) februari 2023

Voegwerken Fase 1 (6-9) december 2022

Metselwerken Fase 2 (1-5) december 2022

Lancering verkoop november 2022

Interesse? Vraag een afspraak aan