loading

Vansweevelt bemiddelt in te ontwikkelen vastgoed en projectgronden

U bezit een te ontwikkelen vastgoed(site) waarvan u de optimale marktwaarde wenst te kennen? Eenmaal u het potentieel ervan kent, wenst u te verkopen aan de beste bieder?

Vansweevelt Makelaars biedt de oplossing

Aan de hand van een traject dat bestaat uit een marktstudie, de opmaak van een eisenprogramma en de aanstelling van een stedenbouwkundige, die betrokken wordt bij het ontwerpend onderzoek en het overleg met de vergunningverlenende overheid, berekenen wij de correcte marktwaarde van uw vastgoed(site).
Hierbij worden alle mogelijkheden onderzocht waardoor u als eigenaar steeds mag rekenen op de hoogst mogelijke waarde. Wat daarna volgt is een discrete zoektocht in ons netwerk van promotoren naar de beste koper voor uw site.

Word zelf vastgoedontwikkelaar

Doet u beroep op onze diensten, dan wordt u zelf een tijdelijke, toevallige vastgoedontwikkelaar.
U verkoopt rechtstreeks aan de vastgoedpromotor en schakelt daarmee de vastgoedontwikkelaar uit. Deze werkwijze kan u een aanzienlijke meerwaarde opleveren..

Meer over ons

Vansweevelt Makelaars is een vastgoedmakelaar (een adviseur/bemiddelaar, geen ontwikkelaar of promotor) met meer dan 28 jaar ervaring .
Advies voor de ontwikkeling van vastgoedprojecten is reeds jaren één van onze specialiteiten. Hieruit is de dienst “bemiddeling in te ontwikkelen vastgoed(sites)” ontstaan, die voornamelijk gevestigd is in ons kantoor te Antwerpen, maar actief is over heel Vlaanderen.
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met David Vansweevelt via 03/3691415, david@vansweevelt.be of met één van onze kantoren.

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Deze website maakt gebruik van cookies.
Cookies?Geen probleem!