Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Verhoog zelf de waarde van uw projectgrond

Ontwikkel samen met ons en verkoop aan de beste voorwaarden

Ontvang de hoogste waarde voor uw projectgrond

Het verkopen van een grond die in aanmerking komt voor een nieuwbouwproject of verkaveling is niet vanzelfsprekend. De meeste eigenaars proberen rechtstreeks te verkopen aan vastgoedontwikkelaars of bouwbedrijven, maar deze aanpak is zelden de beste. 

U krijgt namelijk vaak te maken met:

  • Complexe randvoorwaarden
  • Onzekerheid over de geboden prijs
  • Kopers die uw grond voordelig trachten aan te kopen

Hoe kan u immers weten hoeveel uw site maximaal waard is als u moet vertrouwen op biedingen van partijdige kopers? En hoe kan u als eigenaar zowel de grondwaarde als de ontwikkelingsmeerwaarde ontvangen? Zonder een voorafgaand ontwikkelingstraject, een heleboel marktkennis en het juiste plan van aanpak is dat helaas onmogelijk. 

In tegenstelling tot traditionele vastgoedontwikkelaars werkt Vansweevelt enkel voor rekening van de grondeigenaar(s). Onze experts optimaliseren de ontwikkelingsmogelijkheden en het verkoopproces, waardoor u kan genieten van een aanzienlijke meerwaarde.  

Optimaal ontwerp

Een waarde-maximaliserend project voor uw site.

No cure, no pay

U betaalt enkel indien het gewenste resultaat behaald is.

De hoogste prijs

verkoop aan de best mogelijke voorwaarden in een slim en discreet verkoopproces.

Zonder zorgen

Onze ontwikkelaars ontzorgen u doorheen het hele traject.

Op maat van uw projectgrond

Elke site is uniek, daarom investeert Vansweevelt in grondig onderzoek naar de meest opportune ontwikkelingsmogelijkheden van uw grond.

Het resultaat van dit traject is een vergunbaar ontwerp waarbij de site optimaal wordt benut en waarvoor het akkoord is bekomen van de gemeente of stad.

Op basis van deze plannen wordt de grondwaarde geschat en kan de site, na uw akkoord, aangeboden worden aan de best betalende promotoren op de markt in een gecontroleerd biedingsproces.

De meerwaarde voor de eigenaar(s) is dat onze unieke werkwijze keer op keer leidt tot de hoogst mogelijke verkoopprijs én een hoop gemoedsrust.

Vansweevelt vastgoed | Vastgoedontwikkeling | Nieuwbouwproject op projectgrond

5 redenen waarom je beter aan een vastgoedpromotor
verkoopt dan aan een ontwikkelaar

Enkele opdrachtgevers aan het woord

Ludo B

Welderen, Weelde

Door hun bemiddeling hebben we immers rechtstreeks aan een promotor i.p.v. een ontwikkelaar kunnen verkopen. In feite hebben zij er zo voor gezorgd dat de ontwikkelingsmeerwaarde bij ons terecht gekomen is.
lees het hele verhaal

Patrick P

Splichal, Turnhout

Op basis van het informeel akkoord op zijn ontwerpend onderzoek heeft hij opnieuw een waardebepaling van onze site uitgevoerd. Toen werd het pas echt duidelijk welke meerwaarde gerealiseerd zou kunnen worden door vooraf aan de verkoop de site te ontwikkelen.
lees het hele verhaal

Jan F

Kerkstraat, Merksplas

Wat ik vooral positief vond is dat ik steeds op de hoogte werd gehouden van de vooruitgang en bij elke grote stap werd uitgenodigd op kantoor voor een woordje uitleg
lees het hele verhaal

Wim C

Molenpad, Gierle

"Doordat Vansweevelt nagenoeg alle bouwbedrijven in de buurt kent, wisten ze meteen welke partij het beste zou willen betalen voor onze site op dat moment. Ze zijn dan ook onmiddellijk in onderhandeling getreden, en hebben onze belangen en voorwaarden vertaald in een mooi akkoord met de koper"
lees het hele verhaal

KERNCIJFERS: ONTWIKKELING IN OPDRACHT

+55

projectgronden en sites, ontwikkeld en verkocht aan bouwpromotoren

+1.050

ontwikkelde appartementen, woningen en handelsruimten

+€ 22M

gecreëerde meerwaarde* voor onze opdrachtgevers

* de totale meerwaarde van alle gronden en sites door ons ontwikkeld t.o.v. de geschatte waarde vóór ontwikkelingMaak een afspraak voor een verkennend gesprek

Bedankt voor uw aanvraag

Een bevestiging werd gestuurd naar uw e-mailadres, we contacteren u zo snel mogelijk.