Maak kennis met Seppe

Maak kennis met Seppe

Seppe Verhoeven, vastgoedmakelaar, Vansweevelt Vastgoed, vastgoed, immo, gratis schatting

Contacteer Seppe

Vansweevelt Geel
Seppe Verhoeven

seppe@vansweevelt.be

adviseur verkoop
Tel.: 0486 84 44 83

Al op jonge leeftijd had ik opvallend veel oog voor huizen die te koop stonden in ons dorp Retie. Verschillende bouwstijlen, de rol van een thuis binnen een persoon zijn leven, de veranderingen binnen onze wooncultuur enz. Ik beeldde me dan in hoe ze er van binnen zouden uitzien en eens oud genoeg bekeek ik maandelijks immo-websites om de woningen in detail te bekijken die te koop stonden.

Maar doordat ik vanaf mijn 15 jaar reeds als jobstudent in een brasserie werkte was ik helemaal onder de indruk van horeca. Tijdens mijn economische studies heb ik destijds nog gekozen voor een switch naar een horecaopleiding. Uiteindelijk heb ik 10 jaar in de horeca gewerkt, waarvan de laatste jaren in mijn eigen zaak.

“de rol van een thuis binnen een persoon zijn leven...”

Toch bleef die immobiliënsector in mijn hoofd zitten. Dit leidde tot een carrièreswitch en na opzoekwerk te hebben gedaan over deze sector kwam ik bij Vansweevelt Vastgoed terecht. Een warm familiebedrijf met een fantastisch team waar je je direct goed voelt. Ik ben dan ook dankbaar voor de kansen die ze me geven en hoop dat onze samenwerking nog lang mag duren.

Ik heb sterke Arendonkse roots, maar woon al mijn hele leven in Retie. Ik kom uit een hecht gezin en dat vertaalt zich ook in de weekends, die zijn hoofdzakelijk gevuld met activiteiten met mijn familie en vrienden. Doordat ik altijd zeer veel uren per week heb gewerkt in de horeca heb ik hobby’s al lang achter me gelaten. Wel ga ik van tijd tot tijd uiteraard graag eens op vakantie en hoop zo beetje bij beetje de wereld te zien.

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

 gratis schatting
Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren