Maak kennis met Tina

Maak kennis met Tina

Tina Peeters, vastgoedmakelaar, Vansweevelt Vastgoed vastgoed, immo, gratis schatting, Geel

Contacteer Tina

Vansweevelt Geel
Tina Peeters

tina@vansweevelt.be

makelaar verkoop & verhuur
Tel. 0478 33 14 90

Hoi, ik ben Tina en ik woon samen met mijn man Wim en dochters Robyn & Karlijn in Beerse.

Ik ben een sociaal persoon en doe niets liever dan contacten leggen en onderhouden. Verkopen/aankopen is mijn passie en bracht me doorheen mijn professionele carrière op verschillende plaatsen binnen de modewereld. Daarnaast heb ik ook een zwak voor alles wat met wonen en inrichting te maken heeft.

Een job bij Vansweevelt Vastgoed bood mij dan ook de kans om van mijn passies mijn beroep te maken, een kans die ik met 200% goesting heb gegrepen.
Met veel enthousiasme wil ik u overtuigen dat uw vastgoed verkopen via Vansweevelt Vastgoed echt de juiste keuze is die u alleen maar voordeel zal opleveren.


"Uw tevredenheid is mijn missie!"

Samen met mijn collega’s, allemaal experten in hun vak, nemen wij u alle zorgen uit handen en gaan we tot het uiterste om uw vastgoed te verkopen. Niets is ons teveel!
Mocht u nog aarzelen, dan ben ik graag uw aanspreekpunt om uw twijfels weg te nemen. Uw tevredenheid is mijn missie!

Naast mijn werk bestaat mijn vrije tijd voornamelijk uit de hobbys van mijn kinderen (hockey en volleybal) en ben ik altijd te vinden voor gezellige activiteiten met de vrienden. Je kan me in het weekend ook steevast vinden op de tribune van KFC Turnhout, waar mijn man Wim al jaren het doel verdedigt. Het leven heeft me al geleerd dat het soms rare wendingen in petto heeft, dus moeten we er zelf het beste uit halen. Iets wat ik heel bewust en met veel plezier en humor probeer te doen.

Tina at your service!

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

 gratis schatting
Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren