Maak kennis met Tosca

Maak kennis met Tosca

Tosca Dens, vastgoedmakelaar, Vansweevelt Vastgoed, vastgoed, immo, gratis schatting

Contacteer Tosca

Vansweevelt Geel
Tosca Dens

tosca@vansweevelt.be

makelaar verkoop & verhuur
Tel. 0494 07 64 51

Aangenaam, ik ben Tosca, geboren en getogen in Geel. Dit is nu het epicentrum van de regio waar ik werkzaam ben.
Mijn liefde voor vastgoed heb ik ontdekt tijdens mijn ‘Major Vastgoed’ aan de University Colleges Leuven-Limburg in 2014. Maar ik wou graag juridisch sterker worden voor ik de makelaardij zou induiken en ging daarom verder ‘Rechten’ studeren aan de Universiteit van Hasselt.

Toen in het najaar van 2019 een vacature vrijkwam bij Vansweevelt Vastgoed voor de regio Geel, heb ik onmiddellijk gesolliciteerd en hebben ze mij de kans gegeven om mijn vastgoeddroom in mijn achtertuin waar te maken.

“Professionele begeleiding is geen overbodige luxe.”

Voor mij is Vansweevelt Vastgoed met hun ervaring van meer dan 30 jaar, professionele aanpak, zorgvuldige opleidingen en persoonlijke coaching de plaats voor mij om mijn eerste stappen in de vastgoedwereld te zetten als Stagiaire Vastgoedmakelaar.

Als u uw eigendom wil verkopen, is professionele begeleiding geen overbodige luxe. U verkoopt uw eigendom niet elke dag. Daarom zou ik u graag begeleiden. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten. Hopelijk tot binnenkort.

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

 gratis schatting
Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren