Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Direct aan de golfbaan “La Finca Golf” gelegen zeer mooie 2 verdiepingen Tussenwoning met 3 slaapkamers en 2 badkamers en een solarium

woning | Algorfa

v.a.   € 295.000
v.a.   € 295.000

   Terug naar overzicht

Omschrijving

Deze Tussenwoningen hebben een erg mooie uitstraling doordat gebruik is gemaakt van natuurkiezelsteen deels verwerkt in de buitenmuren. Ze worden gebouwd in Algorfa op slechts 35 minuten van de luchthaven van Alicante. Een erg mooi gebied waar wandelaars, fietsers en mountainbikers heerlijk kunnen genieten van de prachtige groene omgeving. Het luxe golfresort heeft naast de diverse sportfaciliteiten zoals een gym, padel- en tennisbanen ook een 5 sterrenhotel met een Spa en veel diverse goede en betaalbare restaurants tot aan high-class restaurants. Een supermarkt en overige faciliteiten zijn op korte afstand te vinden.

De Tussenwoningen liggen direct aan het golfresort en hebben een woonoppervlak van 90 m2. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond, en 2 badkamers waarvan 1 badkamer en suite op de 1e verdieping welke grenst aan het solarium. Er en een volledig ingerichte tuin met deels terras, beplanting, een irrigatiesysteem en verlichting. Het tuingedeelte aan de voorkant heeft 17 m2 terras en 43 m2 tuin en aan de achterkant 14 m2 terras en 40 m2 tuin. Het solarium met prachtig uitzicht over de natuur en de golfbaan is 36 m2. Er is een Smart Home Systeem (Domotica) voor de rolluiken en verlichting en een alarmsysteem inclusief camera’s. De gemeenschappelijke ruimte met mooie beplanting heeft een groot zwembad. Alle woningen hebben een eigen privé parkeerplaats.

Van deze woningen is er ook een begane grond hoekappartement met 2 slaapkamers HPML101 vanaf € 229.000 en een Penthouse met 2 slaapkamers HPML201 vanaf € 237.000.

Features

45km | 12km

Details

90m2


Maak een afspraak voor een verkennend gesprek

Bedankt voor uw aanvraag

Een bevestiging werd gestuurd naar uw e-mailadres, we contacteren u zo snel mogelijk.