Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Direct aan de golfbaan “La Finca Golf” gelegen zeer mooie Penthouses met 2 slaapkamers en 2 badkamers en een groot solarium

penthouse | Algorfa

v.a.   € 237.000
v.a.   € 237.000

   Terug naar overzicht

Omschrijving

Deze Penthouses hebben een erg mooie uitstraling doordat gebruik is gemaakt van natuurkiezelsteen deels verwerkt in de buitenmuren. Ze worden gebouwd in Algorfa op slechts 35 minuten van de luchthaven van Alicante. Een erg mooi gebied waar wandelaars, fietsers en mountainbikers heerlijk kunnen genieten van de prachtige groene omgeving. Het luxe golfresort heeft naast de diverse sportfaciliteiten zoals een gym, padel- en tennisbanen ook een 5 sterrenhotel met een Spa en veel diverse goede en betaalbare restaurants tot aan high-class restaurants. Een supermarkt en overige faciliteiten zijn op korte afstand te vinden.

De Penthouses liggen op een hoek waardoor er veel lichtinval is. Ze grenzen direct aan het golfresort en hebben een woonoppervlak van 70 m2. Er zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 badkamer en suite. Het terras inclusief verlichting is 13 m2 en het fraaie solarium met prachtig uitzicht over de natuur en de golfbaan is maar liefst 61 m2. Er is een Smart Home Systeem (Domotica) voor de rolluiken en verlichting en een alarmsysteem inclusief camera’s. De gemeenschappelijke ruimte met mooie beplanting heeft een groot zwembad. Alle appartementen hebben een eigen privé parkeerplaats.

Van deze woningen is er ook een begane grond hoekappartement met 2 slaapkamers HPML101 vanaf € 209.000 en een Tussenwoning met 3 slaapkamers HPML401 vanaf € 274.000.

Features

45km | 12km

Details

70m2


Maak een afspraak voor een verkennend gesprek

Bedankt voor uw aanvraag

Een bevestiging werd gestuurd naar uw e-mailadres, we contacteren u zo snel mogelijk.