Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

First line Golf, gelijkvloerse hoek Villa in Mediterrane stijl met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een zwembad, solarium en een groot basement

villa | Algorfa

v.a.   € 795.000
v.a.   € 795.000

   Terug naar overzicht

Omschrijving

Deze stijlvolle Villa’s worden gebouwd in Algorfa op slechts 35 minuten van de luchthaven van Alicante. Een erg mooi gebied waar wandelaars, fietsers en mountainbikers heerlijk kunnen genieten van de prachtige groene omgeving. Het luxe golfresort heeft naast de diverse sportfaciliteiten zoals een gym, padel- en tennisbanen ook een 5 sterrenhotel met een Spa en veel diverse goede en betaalbare restaurants tot aan high-class restaurants. Een supermarkt en overige faciliteiten zijn op korte afstand te vinden.

Deze, 1e lijns op het golfresort gelegen gelijkvloerse hoek Villa’s met 3 slaapkamers en 2 badkamers worden gebouwd op een plot van 533 m2. De woningen met Mediterrane uitstraling hebben een woonoppervlakte van 215 m2 (inclusief basement), zijn voorzien van een woonkamer met  open keuken, vloerverwarming in de badkamers, een Smart Home Systeem (Domotica) voor de rolluiken en verlichting en een alarmsysteem. Keukenapparatuur is bij deze woningen inclusief en is van een hoge kwaliteit. Er is een volledig aangelegde tuin/terras aan de voor- , zij- en achterkant van totaal 400 m2 waarvan 80 m2 terras compleet met een irrigatiesysteem en een zwembad van 8 x 3 meter inclusief buitendouche. Het basement van 80 m2 groot is nog geheel naar eigen wens in te delen bijvoorbeeld met extra slaapkamers en badkamers, een fitnessruimte, bioscoop of als extra appartement, de keuze is aan u. De Villa’s hebben een solarium van 67 m2 en uiteraard is er bij deze woningen een mooie oprit met pergola aanwezig voor de auto, inclusief pre-installatie voor een oplaadpunt.

Van deze woningen is er ook nog een kleinere uitvoering zonder basement HPME601 vanaf € 640.000.

Features

45km | 12km

Details

215m2


Maak een afspraak voor een verkennend gesprek

Bedankt voor uw aanvraag

Een bevestiging werd gestuurd naar uw e-mailadres, we contacteren u zo snel mogelijk.