Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Gelijkvloerse vrijstaande Villa met 2 slaapkamers, 2 badkamers, een groot solarium van 75 m2 en een zwembad in San Fulgencio

villa | San Fulgencio

v.a.   € 265.000
v.a.   € 265.000

   Terug naar overzicht

Omschrijving

Deze Villa’s worden gebouwd in het authentieke dorpje San Fulgencio op slechts 30 minuten van Alicante. San Fulgencio, een traditioneel rustig Spaans dorpje, maar toch met alle voorzieningen zoals een slager, apotheek, supermarkt, medisch centrum, een aantal horecagelegenheden en  tennis- en padelbanen. Ideaal voor mensen die wat rustiger willen wonen maar wel snel toegang willen tot de gezelligheid van de kustplaatsen met hun mooie stranden zoals Guardamar en La Marina. Het vlakbij gelegen Rojales is een paradijs voor natuurliefhebbers, met het natuurpark van de lagunes van Torrevieja en La Mata op slechts een paar kilometer afstand waar een groot aantal aangegeven routes zijn voor zowel wandelaars als fietsers. Golfliefhebbers kunnen terecht op het mooie golfresort La Marquesa Golf.

De vrijstaande gelijkvloerse Villa’s met een woonoppervlakte van 85 m2 hebben een erg mooie uitstraling doordat gebruik is gemaakt van deels donkere houtnerf tegels wat een erg mooi effect heeft op de witte muren en witte terrastegels van de woning. De woning heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 badkamer en suite. Het terras bestaat deels uit kunstgras en is deels betegeld. Het zwembad is 5 x 3 meter, welke indien gewenst kan worden uitgebreid naar 8 x 3 meter, en er is een buitendouche. De Villa’s hebben allen een privé oprit en er is een aparte berging aan de buitenzijde. Het solarium is maar liefst 75 m2 groot en is net als het terras beneden deels betegeld en heeft deels kunstgras.

Een mooie extra van deze Villa’s is dat er de mogelijkheid bestaat in een later stadium de woning uit te breiden op de 1e verdieping met een extra slaapkamer en badkamer.

Features

28km | 7km

Details

85m2


Maak een afspraak voor een verkennend gesprek

Bedankt voor uw aanvraag

Een bevestiging werd gestuurd naar uw e-mailadres, we contacteren u zo snel mogelijk.