Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Kleinschalig project met mooie in Mediterrane bouwstijl begane grond appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers in Quesada

appartement | Quesada

v.a.   € 324.600
v.a.   € 324.600

   Terug naar overzicht

Omschrijving

Quesada is een charmant plaatsje op slechts een paar km van de Middellandse zee. Het is gebouwd rond de 18-hole golfbaan “La Marquesa”, welke een prachtige ligging heeft in een wat diepgelegen dal. Het klimaat is hier zeer gezond met name door de invloed van de zoutmeren. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 20°C, met 320 dagen zon. Het is hier heerlijk genieten met op korte afstand de geweldig mooie stranden van  Guardamar op  slechts tien minuten afstand. Er zijn zowel begane grond appartementen als Penthouses beschikbaar.

Deze in moderne Mediterrane stijl vormgegeven begane grond appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers met vloerverwarming waarvan 1 badkamer en suite zijn gebouwd op een kleinschalige afgesloten urbanisatie met maar 6 begane grond appartementen alsook 6 penthouses. De appartementen zijn op een hoek gebouwd met een woonoppervlak is 90 m2 en zijn voorzien van een privé oprit. De tuin aan de voor-, zij- en achterkant heeft een oppervlakte van 150 m2. Aan de buitenzijde onder de trap is een extra wasruimte. De met zorg aangelegde binnentuin met mooie palm- en olijfbomen heeft een gemeenschappelijk zwembad. Het kwaliteitsniveau van deze  appartementen ligt hoger dan gemiddeld, er is gebouwd met hoogwaardige materialen waardoor de woningen een zeer bijzondere uitstraling hebben. Zeer geschikt voor permanente bewoning of verhuur.

Features

30km | 6km

Details

90m2


Maak een afspraak voor een verkennend gesprek

Bedankt voor uw aanvraag

Een bevestiging werd gestuurd naar uw e-mailadres, we contacteren u zo snel mogelijk.