Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Moderne sfeervolle Villa’s met tuin en zwembad op het Vistabella Golf Resort

villa | Orihuela

v.a.   € 339.000
v.a.   € 339.000

   Terug naar overzicht

Omschrijving

Dit 18-holes golfresort is het hele jaar geopend, genieten dus in het milde klimaat met 320 dagen zon per jaar. Het golfresort heeft ook allerlei voorzieningen zoals een supermarkt, horeca, apotheek, English bowling green en padel banen. Er is een erg mooi uitzicht bij de golfbaan met op de achtergrond prachtig bergzicht. Op korte afstand liggen de grotere kustplaatsen zoals Torrevieja en Guardamar.

De Villa’s zijn ontworpen volgens de laatste energiezuinige technologieën wat heeft geresulteerd in energielabel A, de boiler werkt op zonne-energie en er zijn 3 zonnepanelen voor elektra. De gebruikte materialen zijn met zorg gekozen en in prachtige kleurencombinaties verwerkt. De Villa’s hebben een eigen zwembad van 15 m2 inclusief buitendouche, er is een groot balkon 18 m2 bereikbaar vanuit de master bedroom, een mooi terras en fraai aangelegde tuinen welke sfeervol zijn verlicht. Een eigen oprit met toegangspoort maakt het geheel compleet.

Indien gewenst kan op de 2e verdieping een groot solarium worden gerealiseerd met een werkelijk adembenemend uitzicht. Ook een basement behoort tot de mogelijkheden.

Features

50km | 14km

Details

3 3 119m2


Maak een afspraak voor een verkennend gesprek

Bedankt voor uw aanvraag

Een bevestiging werd gestuurd naar uw e-mailadres, we contacteren u zo snel mogelijk.