Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Prachtige twee-onder-een-kap / Hob Villa’s volgens uniek Mediterraan design, 3 slaapkamers en 2 badkamers, solarium en groot gemeenschappelijk zwembad in Quesada

woning | Quesada

v.a.   € 397.000
v.a.   € 397.000

   Terug naar overzicht

Omschrijving

Quesada is een charmant plaatsje op slechts een paar km van de Middellandse zee. Het is gebouwd rond de 18-hole golfbaan “La Marquesa”, welke een prachtige ligging heeft in een wat diepgelegen dal. Het klimaat is hier zeer gezond met name door de invloed van de zoutmeren. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 20°C, met 320 dagen zon. Het is hier heerlijk genieten met op korte afstand de geweldig mooie stranden van  Guardamar op  slechts tien minuten afstand.

Deze zeer smaakvolle in moderne Mediterrane stijl vormgegeven twee-onder-een-kap / Hob Villa’s met 3 slaapkamers en 2 badkamers met vloerverwarming zijn gebouwd op een kleinschalige afgesloten urbanisatie. Het woonoppervlak is 117 m2. Op de begane grond is 1 slaapkamer en 1 badkamer, de 2 overige slaapkamers en de 2e badkamer bevinden zich op de 1e verdieping. De tuin aan de voor-, zij- en achterkant heeft een groot betegeld terras en aangrenzend aan 1 slaapkamer op de 1e verdieping is een terras van 17 m2. De Villa’s hebben allen een privé oprit en een solarium met een betonnen pergola. De grootte van het solarium varieert tussen de 45 m2 en 75 m2. De binnentuin met mooie beplanting heeft een groot gemeenschappelijk zwembad. Het kwaliteitsniveau van deze woningen ligt bijzonder hoog, er is gebouwd met hoogwaardige materialen en aandacht besteed aan de kleinste details waardoor de woningen een zeer luxe uitstraling hebben.

Features

30km | 6km

Details

117m2


Maak een afspraak voor een verkennend gesprek

Bedankt voor uw aanvraag

Een bevestiging werd gestuurd naar uw e-mailadres, we contacteren u zo snel mogelijk.