Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Spectaculair zeezicht bij deze luxe, zeer smaakvolle Penthouses met 2-3 slaapkamers op een urbanisatie met slechts 18 woningen

penthouse | Finestrat

v.a.   € 419.900
v.a.   € 419.900

   Terug naar overzicht

Omschrijving

Deze zeer luxe Penthouses en begane grond appartementen met zeezicht en energielabel A worden gebouwd op een kleinschalige urbanisatie in Finestrat met slechts 18 woningen waarvan 9 Penthouses en 9 begane grond appartementen. Finestrat is een mooie rustige kustplaats met een fijn zandstrand en omgeven door bergen. Het ligt 3 km ten zuiden van het bruisende Benidorm. Het oude centrum van Finestrat is prachtig met smalle straten en schitterende kleurrijke huizen, heerlijk om doorheen te slenteren. Ondanks de rust is er veel te beleven en zijn er allerlei sportieve- en recreatieve activiteiten voor het hele gezin. Een golfbaan is op korte afstand bereikbaar. Het Themapark Terra Mitica en het waterpark Aqualandia liggen vlakbij.

Deze ruime en stijlvolle Penthouses met een uitzonderlijk mooie lichtinval in de grote woonkamer van maar liefst 40,5 m2 zijn voorzien van 2-3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 en suite. De woningen liggen boven de zeespiegel en hebben daardoor een spectaculair zeezicht. De gebruikte materialen evenals de afwerking is van zeer hoge kwaliteit, daarnaast zijn de woningen uitstekend geïsoleerd. Grenzend aan de living is er een terras van 41 m2 bij de 2 slaapkamer Penthouses en 36 m2 bij de 3 slaapkamer Penthouses. Het solarium is uitzonderlijk groot, 90 m2 bij de 2 slaapkamer Penthouses en 97 m2 bij de 3 slaapkamer Penthouses. De ondergrondse parkeergarage inclusief lift geeft toegang tot een privé parkeerplaats voor 1 auto. Daarnaast kunt u kiezen voor extra bergruimte in deze parkeergarage. De gemeenschappelijke ruimte heeft een heerlijke tuin waar u kunt relaxen en gebruikt kunt maken van het grote zwembad. Wilt u actief bezig zijn dan is er de indoor fitnessruimte.

Indeling

  • Variant 2 slaapkamers, € 419.900,00 (kk) bebouwd 90 m2
  • Variant 3 slaapkamers, € 439.900,00 (kk) bebouwd 97 m2

Features

50km | 4km

Details

90m2


Maak een afspraak voor een verkennend gesprek

Bedankt voor uw aanvraag

Een bevestiging werd gestuurd naar uw e-mailadres, we contacteren u zo snel mogelijk.