Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Stijlvolle Design Villa met infinity pool nabij Moraira met uitzicht op zee

villa | Benitachell

v.a.   € 1.914.000
v.a.   € 1.914.000

   Terug naar overzicht

Omschrijving

Deze moderne, zeer luxe, Design Villa is gelegen op een exclusief afgesloten urbanisatie in Benitachell “Combre Del Sol” met alleen maar grote Villa’s nabij Moraira. Een echte droomlocatie gebouwd op een klif met indrukwekkende uitzichten over zee en de omringende natuurparken. Hier is echt alles gedaan om de bewoners te voorzien van een maximaal comfort en een uitgebreid dienstenaanbod, dit alles duurzaam gebouwd met respect voor de natuur. Het is absoluut een voorrecht om hier te wonen en elke ochtend de majestueuze zon te begroeten die opkomt boven het kalme water van de Middellandse Zee.

In de omgeving zijn prachtige zandstranden maar ook ruige gedeeltes met enorme kliffen. Op korte afstand zijn alle benodigde faciliteiten beschikbaar. Ook op sportief gebied zult u hier niets tekortkomen, zo zijn er tennis- en padelbanen, wandelpaden, een manege, golfclubs en jachthavens. Daarnaast is er ook nog een internationale school op het resort.

De bijzondere architectuur heeft geleid tot deze uiterst stijlvolle luxe Design Villa waar maar 1 ontwerp van is en wordt gebouwd op een klif met een waanzinnig mooi uitzicht op zee en de omringende bergen. De Villa met een woonoppervlak van 268 m2 heeft 3-4 slaapkamers waarvan de master bedroom een ligbad heeft en een badkamer en suite. Daarnaast zijn er nog 2 badkamers en een apart gastentoilet. De Villa heeft een gigantische tuin aan de voor- zij- en achterkant van maar liefst 779 m2 met een mooi groot infinity pool. De afwerking aan de buitenzijden met de natuursteen delen in combinatie met hout geeft een zeer speciaal aanzicht. De gehele woning heeft vloerverwarming en een warm en een koud airconditioningsysteem, gescheiden regelbaar voor elke kamer, op afstand. Energie wordt opgewekt met zonnepanelen. Parkeren kan op de oprit waar ruimte is voor meerdere auto’s of in de garage waar 2 auto’s in kunnen. Het basement heeft de mogelijkheid voor een gastenverblijf en/of een 4e slaapkamer. Van deze schitterende luxe Villa is maar 1 exemplaar beschikbaar, aanpassingen zijn in veel gevallen nog mogelijk.

Features

90km | 4km

Details

268m2


Maak een afspraak voor een verkennend gesprek

Bedankt voor uw aanvraag

Een bevestiging werd gestuurd naar uw e-mailadres, we contacteren u zo snel mogelijk.