Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Zeer luxe begane grond appartementen nabij Moraira

appartement | Benitachell

v.a.   € 395.000
v.a.   € 395.000

   Terug naar overzicht

Omschrijving

Deze moderne, zeer luxe, begane grond appartementen zijn gelegen op een exclusieve urbanisatie in Benitachell “Cumbre Del Sol” met grotendeels luxe Villa’s en enkele appartementen zoals van dit project nabij Moraira. Een echte droomlocatie gebouwd op een klif met indrukwekkende uitzichten over de omringende natuurparken. Hier is echt alles gedaan om de bewoners te voorzien van een maximaal comfort en een uitgebreid dienstenaanbod, dit alles duurzaam gebouwd met respect voor de natuur. Het is absoluut een voorrecht om hier te wonen en elke ochtend de majestueuze zon te begroeten die opkomt boven het kalme water van de Middellandse Zee. Op korte afstand ligt de leuke kustplaats Javea met haar mooie stranden en charmante baaien.

In de omgeving zijn prachtige zandstranden maar ook ruige gedeeltes met enorme kliffen. Op korte afstand zijn alle benodigde faciliteiten beschikbaar. Ook op sportief gebied zult u hier niets tekortkomen, zo zijn er tennis- en padelbanen, wandelpaden, een manege, golfclubs en jachthavens. Daarnaast is er ook nog een internationale school op het resort.

De bijzondere architectuur van deze ruime begane grond appartementen van 94 m2 met 2 slaapkamers en 2 badkamers is opvallend. Daarnaast zijn deze appartementen, doordat ze bovengemiddeld groot zijn, ook erg geschikt voor permanente bewoning. De gebruikte materialen zijn van zeer hoge kwaliteit en aan het comfort is zeker gedacht, zo is er vloerverwarming in het gehele appartement en een koud- en warm airconditioningsysteem. Bij deze appartementen is de keukenapparatuur inclusief. De tuin aan de achterzijde heeft een oppervlakte van 50 m2 en het terras is 23 m2. De gemeenschappelijke ruimtes bevatten een zwembad met mooi aangelegde grote zonneterrassen, voor de kinderen een speeltuin, een sociale club en verschillende mooi aangelegde tuinen.

Features

90km | 4km

Details

94m2


Maak een afspraak voor een verkennend gesprek

Bedankt voor uw aanvraag

Een bevestiging werd gestuurd naar uw e-mailadres, we contacteren u zo snel mogelijk.