RESIDENTIE PHARMACY te Lichtaart: OPENDEURDAG ZA 28/04 VAN 10-12U

OPENDEURDAG: Wij verwelkomen u graag op 28 april 2018 van 10u t.e.m.12u.

Residentie Pharmacy is een stijlvol en kwalitatief nieuwbouwproject bestaande uit 6 ééngezinswoningen met 1 slaapkamer (mogelijkheid tot 2de slaapkamer), terras en tuin met achteringang en 7 appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers.  De residentie combineert een praktische ligging en hedendaagse architectuur in een groene omkadering en aangename woonstijl.  Op het gelijkvloers van het appartementsgebouw is een commercieel pand met apotheek en private parkeerplaatsen.

Er zijn bovengrondse parkeerplaatsen en autostaanplaatsen in de kelderverdieping voorzien.

De woningen beschikken over private zongeoriënteerde tuintjes en worden opgetrokken in een moderne bouwstijl.  Ze vormen samen één architecturaal geheel.

Alle woningen zijn voorzien van een inkomhal met aparte gastentoilet, leefruimte met open keuken, berging, 1 slaapkamer en een badkamer.  De woningen worden volledig afgewerkt conform het lastenboek (met uitzondering van schilderwerken).

 

 

   
23 april 2018
Opendeurdagen

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren