Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

RESIDENTIE ARTHUR

appartement te koop - Arendonk Vrijheid

Residentie Arthur is een kleinschalig nieuwbouwproject in het hartje van Arendonk. Arthur bestaat uit vier appartementen en twee handelsruimtes. Het gebouw is opgetrokken in een tijdloze architectuur en voldoet aan alle hedendaagse normen. Zo voldoen alle appartementen aan de huidige energienormen en vallen ze dus onder een E-peil van E30.

Prijzen vanaf € 235.000

GROOTS WONEN IN KLEINSCHALIG PROJECT

Bezoek de appartementen.

6% mogelijk

Overzicht van de (woon)eenheden

3
App 3

153m2
2
verkocht
2
App 2

192m2
2
verkocht
1
App 1.1

113m2
2
verkocht
App 1.2
€250.000
79m2
1
optie te koop
0
HR 0.1
€235.000
144m2
0
te koop
HR 0.2

102m2
0
verkocht

Download prijzen, plannen en documenten

Wonen in hartje Arendonk

Residentie Arthur heeft een uitstekende ligging in hartje Arendonk. Arthur ligt aan de Vrijheid, wat betekent dat de appartementen op wandelafstand liggen van verschillende faciliteiten zoals winkels, restaurants, cafés, het gemeentehuis en de markt. Ook liggen er verschillende scholen in de nabije omgeving. Dankzij nabijgelegen invalswegen is er een vlotte verbinding met Oud-Turnhout en de grens bij Reusel.

Wie graag van de rust geniet staat op enkele minuten aan de Wamp. In deze groene zone kan je volledig tot rust komen tijdens een mooie wandeling.

 

Comfort en architectuur van het hoogste niveau

Arthur werd ontworpen door SMPL, een hoogstaand architectenbureau uit Bilzen. Residentie Arthur heeft een hedendaagse uitstraling en wordt opgebouwd uit kwalitatieve materialen. De appartementen zijn zo uitgetekend dat elk appartement beschikt over een ruim zuid-gericht terras. Zo kan elke bewoner optimaal genieten van zijn privé-oase in de zon. Door de grote raampartijen zijn de appartementen zeer lichtrijk en is er een grote connectie met het achterliggend groen.

Alle appartementen zijn afgewerkt met vloerverwarming. Een toevoeging die ervoor zorgt dat u het hele jaar door kan genieten van een aangenaam binnenklimaat. Ook beschikt het gebouw over een collectief verwarmingssysteem dat aangestuurd wordt door een warmtepomp. Residentie Arthur zal ook beschikken over zonnepanelen die gebruikt worden voor het collectief centraal verwarmingssysteem en eventueel voor individuele elektriciteitsvoorziening.

Uw eigen stijl

Wie tijdig aankoopt kan de appartementen nog volledig inrichten naar eigen smaak. Zo krijgt u budgetten voor de tegels, de keuken en het sanitair. U kiest dus hoe uw appartement er komt uit te zien, zodat u zich er volledig thuis voelt.

Voor appartement 2 heeft ABITARE Mooi Wonen het volledige woonconcept uitgewerkt. Zij begeleiden u graag in het uitwerken van uw eigen woonideeën, zodat uw appartement tot in de puntjes verzorgd is. Van het woonconcept voor appartement 2 kan u enkele beelden terugvinden in onze fotogalerij. Klik hier om rechtstreeks doorgestuurd te worden naar appartement 2, waar u de volledige uitwerking kan bekijken. 

Fiscale voordelen

Arthur streeft naar een E-peil van 30. Hiermee legt de residentie de lat niet alleen hoger dan de huidige energienormen, maar biedt ze bewoners ook een vrijstelling voor 50% van onroerende voorheffing over een periode van 5 jaar. Bovendien wordt het energieverbruik tot een minimum herleid door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

De bewoners kunnen mogelijks genieten van 6% in plaats van 21% btw op de constructie. Dat betekent een besparing van maar liefst 15%! Onder 'download prijzen, plannen en documenten' kan u een overzicht terugvinden van de voorwaarden om aan 6% BTW te kopen.

Wilt u graag meer weten over dit project? Wij helpen u graag verder tijdens een afspraak ter plaatse.

Tijdlijn

Badkamer app. 1.2 september 2023

Residentie Arthur augustus 2023

Vorderingen dakappartement oktober 2022

Lancering verkoop augustus 2022

Interesse? Vraag een afspraak aan