Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

SPETSER

appartement te koop - Merksplas Kerkstraat 12

Eigentijds nieuwbouwproject in het centrum van Merksplas. Drie energiezuinige, ruime tweeslaapkamer-appartementen met terras en zicht op de passage in het dorpscentrum. Aankoop aan 6% BTW mogelijk. Vraag ons naar de voorwaarden.

Prijzen vanaf € 302.589

Bezoek met ons de appartementen op afspraak

Aankoop aan 6% BTW mogelijk onder voorwaarden

 

vooraanzicht nieuwbouwproject Spetser Merksplas

Spetser, eigentijds wonen in het hart van Merksplas

Dit eigentijds nieuwbouwproject met tien appartementen en drie commerciële ruimtes wordt gerealiseerd aan de Kerkstraat 12 te Merksplas, waar vroeger het iconische café ‘De Spetser’ stond.

Dankzij zijn centrale ligging vindt u hier alle nodige winkels en gezellige horecazaken vlak bij de deur. Er werd gekozen voor een eigentijdse architectuur waardoor het project een hedendaagse uitstraling krijgt. In combinatie met de goede zichtbaarheid vormt dit nieuwbouwproject dan ook een ware blikvanger.

 

terras nieuwbouwproject Spetser Merksplas

Kwaliteitsmaterialen en energiezuinigheid

De BEN-appartementen van ‘Spetser’ worden energiezuinig gebouwd door RDK, afgewerkt met materialen verwerkt door eigen vakmensen en betrouwbare partners. Bovendien is elk appartment voorzien van zonnepanelen, aardgas en vloerverwarming.

 

vooraanzicht nieuwbouwproject Spetser Merksplas
terras nieuwbouwproject Spetser Merksplas

Kwaliteit

De appartementen in dit project zijn zeer ruim en zijn volledig afgewerkt. U hebt hier nog keuze uit appartementen met twee slaapkamers en oppervlaktes die variëren van 104,9 m² tot 107,3 m². Hierbij hebben alle appartementen een ruime, lichte woonkamer die zowel in direct contact staat met een mooie open keuken als met een gezellig terras.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzaam en kwalitatief appartement op een toplocatie te Merksplas.

Parkeergelegenheid

Project Spetser biedt zowel bovengrondse als ondergrondse autostaanplaatsen en kelderberingen.

Deze zijn bereikbaar via een personenlift en autolift.

achteraanzicht nieuwbouwproject Spetser Merksplas

Fotogalerij

Interesse? Vraag een afspraak aan