Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

PARKDOMEIN NEERHOF

appartement te koop - Oud-Turnhout Neerstraat

Parkdomein Neerhof, prachtig wonen in de Neerstraat in Oud-Turnhout. Het nieuwbouwproject combineert met een grote parktuin, de voordelen van een groene woonomgeving met die van een centrale ligging. Technische keuzes leggen de nadruk op duurzame energie en aangenaam leefcomfort. Het nieuwbouwproject bestaat uit verschillende residenties met 1, 2 of 3-slaapkamerappartementen. De oppervlakten variëren van 83m² tot 152m², allen met terras van 10m² tot 54m². De ondergrondse parking biedt ruime staanplaatsen en kelderbergingen en is voorzien van een fietslift. Betaal DIT JAAR slechts 6 % i.p.v. 21 % BTW op de constructiewaarde ( Zie voorwaarden onder ‘download prijzen, plannen en documenten’)

Bezoek met ons het modelappartement op afspraak.

Aankoop aan 6% BTW mogelijk onder voorwaarden

Parktuin van parkdomein Neerhof in Oud-Turnhout

Mooi wonen in hartje Oud-Turnhout

Nieuwbouwproject Neerhof bevindt zich in de Neerstraat in Oud-Turnhout. Met een grote parktuin wordt een groene omgeving gecreëerd op een boogscheut van het marktplein, winkels, restaurants, cafés en scholen. Er is een vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeentes en de autosnelweg Antwerpen-Eindhoven.

Het nieuwbouwproject wordt door Fransen Bouwonderneming omgetoverd tot een ware parel in Oud-Turnhout. Doordachte keuzes creëren een optimale combinatie tussen een luxueuze en hedendaagse uitstraling en functioneel gebruikscomfort. Op die manier biedt het project niet alleen een moderne woning in een mooie omgeving, maar is er ook voldoende aandacht voor het leefcomfort.

 

Luxueus en energiezuinig wonen

De duurzame nieuwbouw-appartementen worden voorzien van vloerkoeling en -verwarming met collectieve geothermische warmtepomp. Zo voelt de woning in de winter gezellig warm aan en geniet je van een aangename temperatuurverlaging in de zomer. Het ventilatiesysteem C+ zorgt voor voldoende gezonde luchtkwaliteit. Het gebouw is ook voorzien van zonnepanelen. Naast de voordelen voor een aangenaam leefcomfort, geniet u door deze energievriendelijke investeringen van een aanzienlijke besparing op de energiekosten.

Avondzicht op nieuwbouwproject Neerhof in de Neerstraat in Oud-Turnhout

Geothermische warmtepompen

De nieuwbouw-appartementen van parkdomein Neerhof worden voorzien van geothermische warmtepompen. In combinatie met de zonnepanelen zorgen deze ervoor dat de appartementen voldoen aan een E-peil van E20.

- Meest ecologische manier van verwarmen en koelen
- Hernieuwbare energie
- Betrouwbaar en stabiel: 75 % warmte uit de bodem
- Onderhoudsvriendelijk
- Hoog comfort zowel in de winter (verwarmen) als in de zomer (koelen)
- Lange levensduur
- Passieve koeling

Nieuwbouwappartementen in nieuwbouwproject Neerhof
Nieuwbouwappartementen Neerhof in Neerstraat Oud-Turnhout

Fiscale voordelen, kwaliteitsmaterialen en energiezuinigheid

Parkdomein Neerhof bestaat uit bijna-energieneutrale of BEN-appartementen. Dit zijn woningen die weinig tot geen energie verbruiken om te verwarmen, koelen, ventileren en om warm of koud water te produceren. De weinige energie die nodig is wordt zo veel mogelijk uit hernieuwbare energiebronnen gehaald. Het E-peil is een manier om uit te drukken hoe energiezuinig een gebouw is. Met een E-peil van 20 wordt bij dit nieuwbouwproject de lat nog hoger gelegd dan de huidige energetische normen. Bovendien biedt dit de bewoners een vrijstelling van onroerende voorheffing voor een periode van 5 jaar. 

 

Kwalititeitsmaterialen en energiezuinigheid

Het project wordt door Fransen Bouwonderneming omgetoverd tot een ware parel in Oud-Turnhout. Doordachte keuzes creëren een optimale combinatie tussen een luxueuze en hedendaagse uitstraling en functioneel gebruikscomfort. Op die manier biedt het project niet alleen een moderne woning in een mooie omgeving, maar is er ook voldoende aandacht voor het leefcomfort.

 

Interieur van nieuwbouwappartement in nieuwbouwproject Neerhof
Foto van nieuwbouw-appartementen van Neerhof in de Neerstraat in Oud-Turnhout

Beschermd als koper

De verkoop van residenties A+B geschiedt onder de Wet Breyne. Dit garandeert de koper uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. U betaalt in schijven naarmate de werken vorderen. Residenties C + D zijn reeds afgewerkt en klaar om zijn eerste bewoners te verwelkomen.

Op zoek naar een uitstekende investering? 

Parkdomein Neerhof biedt uitstekende verhuuropportuniteiten en een mooie kans op meerwaardes. Bovendien kan je gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice.

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Tijdlijn

Bezoek het modelappartement februari 2024

Blok D en E verwelkomt zijn eerste bewoners februari 2024

Blok A en B krijgt vorm februari 2024

Interesse? Vraag een afspraak aan
Gratis schatting