Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

PARKDOMEIN NEERHOF

appartement te koop - Oud-Turnhout Neerstraat

Parkdomein Neerhof, prachtig wonen in hartje Oud-Turnhout. De centrale ligging, grote parktuin en de aandacht  voor duurzame energie maken dit luxueuze project uniek. 

Bezoek het modelappartement op afspraak

Aankoop aan 6% BTW mogelijk onder voorwaarden

Overzicht van de (woon)eenheden

Download prijzen, plannen en documenten

Mooi wonen in hartje Oud-Turnhout

Parkdomein Neerhof bevindt zich in een groene omgeving op een boogscheut van het marktplein, winkels, restaurants, cafés en scholen. Er is een vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeentes en de autosnelweg Antwerpen-Eindhoven.

Het project wordt door Fransen Bouwonderneming omgetoverd tot een ware parel in Oud-Turnhout. Doordachte keuzes creëren een optimale combinatie tussen een luxueuze en hedendaagse uitstraling en functioneel gebruikscomfort. Op die manier biedt het project  niet alleen een moderne woning in een mooie omgeving, maar is er ook voldoende aandacht voor het leefcomfort.

 

Luxueus en energiezuinig wonen

De appartementen worden voorzien van vloerverwarming met collectieve geothermische warmtepomp. Zo voelt de woning in de winter gezellig warm aan en geniet je van een aangename temperatuurverlaging in de zomer. Het ventilatiesysteem C+ zorgt voor voldoende gezonde luchtkwaliteit. Het gebouw is ook voorzien van zonnepanelen. Naast de voordelen voor een aangenaam leefcomfort, geniet u door deze energievriendelijke investeringen van een aanzienlijke besparing op de energiekosten.

Geothermische warmtepompen

De appartementen van parkdomein Neerhof worden voorzien van geothermische warmtepompen. In combinatie met de zonnepanelen zorgen deze ervoor dat de appartementen voldoen aan een E-peil van E20.

- Meest ecologische manier van verwarmen en koelen
- Hernieuwbare energie
- Betrouwbaar en stabiel: 75 % warmte uit de bodem
- Onderhoudsvriendelijk
- Hoog comfort zowel in de winter (verwarmen) als in de zomer (koelen)
- Lange levensduur
- Passieve koeling

Fiscale voordelen, kwaliteitsmaterialen en energiezuinigheid

Parkdomein Neerhof wordt helemaal toekomstproof gerealiseerd en streeft naar een max E-peil van 20. Hiermee legt de residentie de lat niet alleen hoger dan de huidige energienormen, maar biedt ze bewoners ook een vrijstelling van onroerende voorheffing  voor een periode van 5 jaar. Bovendien wordt het energieverbruik tot een minimum herleid door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

 

 

Kwalititeitsmaterialen en energiezuinigheid

Het project wordt door Fransen Bouwonderneming omgetoverd tot een ware parel in Oud-Turnhout. Doordachte keuzes creëren een optimale combinatie tussen een luxueuze en hedendaagse uitstraling en functioneel gebruikscomfort. Op die manier biedt het project  niet alleen een moderne woning in een mooie omgeving, maar is er ook voldoende aandacht voor het leefcomfort.

 

Beschermd als koper

De verkoop van residenties A+B geschiedt onder de Wet Breyne. Dit garandeert de koper uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. U betaalt in schijven naarmate de werken vorderen. Residenties C + D zijn reeds afgewerkt en klaar om zijn eerste bewoners te verwelkomen.

Op zoek naar een uitstekende investering? 

Parkdomein Neerhof biedt uitstekende verhuuropportuniteiten en een mooie kans op meerwaardes. Bovendien kan je gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice.

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Tijdlijn

Bezoek het modelappartement februari 2024

Blok D en E verwelkomt zijn eerste bewoners februari 2024

Blok A en B krijgt vorm februari 2024

Interesse? Vraag een afspraak aan