Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

BLOEMENHOF - FASE 2 - APPARTEMENTEN

appartement te koop - Ravels Kerkstraat 31

Fase 2 van Parkdomein Bloemenhof bestaat uit 25 appartementen (met 1, 2 of 3 slpk.) waarvan 2 schitterende penthouses met opp tot maar liefst 136m² en 3 handelsruimtes. De centrale, groene ligging in combinatie met de aandacht voor duurzame energie (geothermie, zonnepanelen, vloerverwarming) maken dit project uniek. Max E-peil 20.

Fase 2: Bloemenhof

25 BEN-appartementen

3 handelsruimtes

(oplevering voorzien eind 2025)

Benieuwd naar de 1ste fase? Kijk hier! 

Mooi wonen in hartje Ravels

De centrale, groene ligging in combinatie met de aandacht voor duurzame energie maken dit project uniek. Fase 2 van het project bestaat uit 2 schitterende penthouses met oppervlaktes tot maar liefst 136m² en dat afgewisseld met een mooie combinatie tussen 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen (E20) en 3 handelsruimtes.

Zin in een wandeling in de vrije natuur?

Dan biedt het Gewestbos Ravels met zijn 850 hectare natuurgebied, het bezoekerscentrum ‘Boshuis’ en de vele wandelpaden geweldig veel mogelijkheden. Het gebied is ook toegankelijk voor ruiters en fietsers.

Comfort en architectuur

Het project wordt door LV-architecten omgetoverd tot een ware parel in Ravels. Met hun expertise weten ze een mooie balans tussen hedendaagse architectuur met een luxueuze uitstraling en gebruiksvriendelijkheid te vinden. Op die manier biedt het project niet alleen een moderne woning in een mooie omgeving, maar is er ook voldoende aandacht voor het leefcomfort.

Alle appartementen worden voorzien van vloerverwarming met warmtepomp. Die zorgt niet enkel voor verwarming, maar ook voor koeling. Zo voelt de woning in de winter gezellig warm aan en geniet je van een aangename temperatuurverlaging in de zomer. Het ventilatiesysteem D zorgt voor voldoende verluchting. Je woonst is ook nog eens voorzien van zonnepanelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken om hoge energiekosten en kan je volop genieten van een aangenaam binnenklimaat. 

 

Geothermische warmtepompen

De appartementen van parkdomein Bloemenhof worden voorzien van geothermische warmtepompen. In combinatie met de zonnepanelen zorgen deze ervoor dat de appartementen voldoen aan een E-peil van E20.

- Meest ecologische manier van verwarmen en koelen
- Hernieuwbare energie
- Betrouwbaar en stabiel: 75 % warmte uit de bodem
- Onderhoudsvriendelijk
- Hoog comfort zowel in de winter (verwarmen) als in de zomer (koelen)
- Lange levensduur
- Passieve koeling

Kwalititeitsmaterialen en energiezuinigheid

Het project, gebouwd door Bouwbedrijf Woestenborghs, wordt energiezuinig en doordacht gebouwd met oog voor detail alsook akoestische isolatie. Parkdomein Bloemenhof wordt helemaal toekomstproof gerealiseerd en streeft men voor de appartementen naar een E-peil van 20. Hiermee legt de residentie de lat niet alleen hoger dan de huidige energienormen, maar biedt ze bewoners ook een vrijstelling van onroerende voorheffing over een periode van 5 jaar. Bovendien wordt het energieverbruik tot een minimum herleid door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. 

 

Beschermd als koper

De verkoop van Residentie Bloemenhof geschiedt onder de Wet Breyne. Dit garandeert de koper uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. U betaalt in schijven naarmate de werken vorderen.

Op zoek naar een uitstekende investering? 

Parkdomein Bloemenhof biedt uitstekende verhuuropportuniteiten en een mooie kans op meerwaardes. Bovendien kan je gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice.

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Tijdlijn

Metselwerken gelijkvloers Mei 2024

Metselwerken fase 2 gestart maart 2024

Indeling parking fase 2 december 2023

Metselwerken ondergrondse parking oktober 2023

Ondergrondse parking fase 2 september 2023

Verkoop Fase 2 Bloemenhof maart 2023

Lancering verkoop fase 2 december 2022

Fotogalerij

Interesse? Vraag een afspraak aan
Gratis schatting