Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

GROTE MEIBOOM

appartement te koop - Ravels Meiboomlaan

Nieuwbouwproject Grote Meiboom belooft een echte eye-catcher te worden in het straatbeeld van Ravels. Het speels combineren van gebogen met strakke lijnen geeft dit project een unieke en hedendaagse look, met een kleine knipoog naar de tijdloze art-deco ontwerpen. Een frisse uitstraling wordt gecreëerd door de keuze van een lichte baksteen omgeven door een groen aangelegde parktuin. Naast een tijdloos ontwerp, wordt maximaal ingezet op toekomstgerichte investeringen gericht op duurzame energie en optimaal leefcomfort. 

Welkom op onze infodag

Woe 17 april 15u-19u

Waar? Grote Baan 29 te Ravels

Overzicht van de (woon)eenheden

Download prijzen, plannen en documenten

Vooraanzicht nieuwbouwproject Grote Meiboom Ravels Meiboomlaan

Eye-cather in hartje Ravels

Grote Meiboom bestaat uit 4 gebouwen met in totaal 41 moderne en bijna-energieneutrale- of BEN-appartementen en 3 handelsruimtes. De nieuwbouwappartementen bestaan uit o.a. 1, 2 of 3 slaapkamers met oppervlakten van 59m² tot 126m². Alle appartementen zijn voorzien van een terras, variërend van comfortabele tot uitzonderlijk grote oppervlakten (7m² tot 81m²).

De ondergrondse parkeergarage van Grote Meiboom is bereikbaar via de Meiboomlaan en biedt naast de bergingen een gemeenschappelijke staanplaats met deel-laadpaal voor elektrische wagens.    

 

Comfort & Ruimte

Het project wordt door Woestenborghs Bouwbedrijf omgetoverd tot een ware parel in Ravels. Met hun expertise weten zij de balans te behouden tussen stijlvolle ontwerpen en gebruiksvriendelijkheid. Technische keuzes dragen bij aan een optimaal leefcomfort maar ook aan aanzienlijke besparingen op de energiefactuur.

De nieuwbouw-appartementen worden voorzien van vloerverwarming op basis van een warmtepomp met diepteboringen, waarbij de energie voor verwarming uit de grond wordt gehaald. Een zorgeloos systeem gekenmerkt door zijn onderhoudsvriendelijkheid en lange levensduur. Bovendien biedt het passieve vloerkoeling, waardoor u tijdens alle seizoenen kan genieten van aangename temperaturen.

Een ventilatiesysteem D zorgt voor een gezonde luchtkwaliteit met warmterecuperatie. Bij dit laatste wordt de koele buitenlucht voorverwarmd met de warmte van de afgevoerde lucht. Tot slot maken alle wooneenheden gebruik van de energie geproduceerd door zonnepanelen

Outdoor living

De appartementen beschikken over outdoor living terrassen die meteen aansluiten op de leefruimte. Deze variëren van comfortabele tot uitzonderlijk grote oppervlakten. Vloer-tot-plafond ramen in samenspel met luchtige balustrades connecteren de binnen- met de buitenruimte en bieden een verzicht op de ruime omgeving. Het ontwerp benadrukt een ruimtegevoel in de leefruimte maar zorgt ook voor een rijkelijke lichtinval.

 

Geothermische warmtepompen

De appartementen van parkdomein Grote Meiboom worden voorzien van geothermische warmtepompen. In combinatie met de zonnepanelen zorgen deze ervoor dat de appartementen voldoen aan een E-peil van E20.

- Meest ecologische manier van verwarmen en koelen
- Hernieuwbare energie
- Betrouwbaar en stabiel: 75 % warmte uit de bodem
- Onderhoudsvriendelijk
- Hoog comfort zowel in de winter (verwarmen) als in de zomer (koelen)
- Lange levensduur
- Passieve koeling

Fiscale voordelen, kwaliteitsmaterialen en energiezuinigheid

Het nieuwbouwproject, gebouwd door Woestenborghs Bouwbedrijf, wordt energiezuinig en doordacht gebouwd met oog voor detail alsook akoestische isolatie.

Grote Meiboom bestaat uit bijna-energieneutrale of BEN-appartementen. Dit zijn woningen die weinig tot geen energie verbruiken om te verwarmen, koelen, ventileren en om warm of koud water te produceren. De weinige energie die nodig is wordt zo veel mogelijk uit hernieuwbare energiebronnen gehaald. Het E-peil is een manier om uit te drukken hoe energiezuinig een gebouw is. Met een E-peil van 20 wordt bij dit nieuwbouwproject de lat nog hoger gelegd dan de huidige energetische normen. Bovendien biedt dit de bewoners 50% korting op onroerende voorheffing over een periode van 5 jaar

 

Beschermd als koper

De verkoop van Grote Meiboom geschiedt onder de Wet Breyne. Dit garandeert de koper uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. U betaalt in schijven naarmate de werken vorderen.

Een uitstekende investering

Grote Meiboom biedt ook ideale verhuuropportuniteiten. Deze 41 moderne appartementen zijn met een groeiende vraag naar kwalitatieve huurwoningen een solide investering. Bovendien kan je gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Tijdlijn

Lancering verkoop Grote Meiboom februari 2024

Fotogalerij

Interesse? Vraag een afspraak aan
Gratis schatting