Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

HEIZIJDE - EMERALD

appartement te koop - Turnhout Heizijde

Exclusieve parkappartementen op een schitterende locatie in Turnhout: Emerald is een juweel van een thuis. Eentje die bovendien past als gegoten, dankzij de ruime keuze aan indelingen, het aanpasbaar bouwen en de luxueuze afwerking op maat. Emerald staat voor stijlvol wonen met kostbaar uitzicht op het park.

EMERALD BY HEIZIJDE

Een juweel van een thuis

De werken zijn gestart.

 

Een bijzondere ervaring

De elegante architectuur, de exclusieve materialen en de aandacht voor elk detail: Emerald is een absolute schoonheid, het pronkjuweel van Heizijde. De groots opgezette terrassen bieden een prachtig uitzicht over het uitgestrekte park. De riante leefruimtes en de luxueuze afwerking maken het plaatje helemaal af. Hier is wonen elke dag weer een bijzondere ervaring.

De luxe van groen

Thuiskomen, genieten en helemaal tot rust komen. Dat is echte rijkdom. Zeker als dat kan in een buurt als Heizijde, waar de natuur een glansrol speelt, aan een prachtig park met vijver omringd door groene velden. En dat op 8 minuten fietsen van het centrum van Turnhout. De weelde van rust en natuur, vlak bij de stad.

Heizijde, welkom in het goede leven

Heizijde is een nieuwe buurt die duurzaam en doordacht gebouwd wordt, en waar leefbaarheid centraal staat. Deze grote gebiedsontwikkeling grenst aan het prachtige Park Heizijdse Velden en trekt dat parkgevoel ook in de woonsite door. Heizijde is autoluw aangelegd met rustige woonerven, groenzones, binnentuinen en vele speel- en ontmoetingsplekken. Heerlijk wonen, in een schitterende omgeving.

 

Tijdlijn

Werken garages parkflats Emerald April 2023

Lancering fase 2 maart 2022

Start werken januari 2022

Lancering fase 1 november 2020

Interesse? Vraag een afspraak aan