Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

DIAMANTERF APPARTEMENTEN

appartement te koop - Turnhout Tichelarijstraat

Betaalbare appartementen op wandelafstand van jachthaven 'De Nieuwe Kaai' en centrum van Turnhout. Diamanterf bestaat uit 2 energiezuinige BEN-appartementen(max E-peil 30), met oppervlaktes van 69m² en 90 m², 2 slaapkamers, tuin/terras en tuinberging.

Prijzen vanaf € 239.000

Laatste appartement

BEN-Duplex-appartement

energiezuinig wonen aan het water op wandelafstand van het centrum

 

 

Overzicht van de wooneenheden

1
Lot 10
€239.000
90m2
2
te koop
0
Lot 11

69m2
2
verkocht

Download prijzen, plannen en documenten

Diamanterf - Slim wonen

Dit tijdloze nieuwbouwproject met twee appartementen wordt gerealiseerd aan het Diamanterf te Turnhout. Deze nieuwe weg is een doodlopende zijstraat van de Tichelarijstraat. Doordat er hier geen doorgaand verkeer komt, ontstaat er een autoluwe omgeving. In combinatie met groenaanleg zorgt dit voor een aangename woonomgeving.

 

Fiscale voordelen, kwaliteitsmaterialen en energiezuinigheid

De BEN-appartementen van ‘Diamanterf’ hebben een maximum E-peil van E30. Hiermee legt Diamanterf de lat niet alleen hoger dan de huidige energienormen, maar biedt ze bewoners ook 50% korting van onroerende voorheffing over een periode van 5 jaar. Bovendien is elk appartment voorzien van zonnepanelen.

Slim wonen tussen stad en natuur

Een van de grote troeven van dit project is zijn gunstige ligging. U woont vlak bij jachthaven ‘De Nieuwe Kaai’ en het vennengebied waar u steeds een mooie wandeling of ontspannende fietstocht kan maken langs kanaal Dessel-Schoten. Anderzijds bent u op wandelafstand van het bruisende centrum van Turnhout.

De appartementen zijn gebouwd in een klassieke, hedendaagse stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen wordt er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben beide appartementen een lichte woonkamer met open keuken, douchekamer, 2 slaapkamers, wasruimte/berging.

Bij elk appartement is er een tuinberging voorzien. Deze zijn bereikbaar via een kruiwagenpad. Er is parkeergelegenheid op de publieke parking Diamanterf.

Dankzij al deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een betaalbare, duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Turnhout.

Beschermd als koper

De verkoop van Diamanterf geschiedt onder de Wet Breyne. Dit garandeert de koper uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. U betaalt in schijven naarmate de werken vorderen.

Op zoek naar een uitstekende investering? 

Diamanterf biedt uitstekende verhuuropportuniteiten en een mooie kans op meerwaardes. Bovendien kan je gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice.

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Fotogalerij

Tijdlijn

Afwerking Mei 2024

Metselwerken eerste verdieping November 2023

Lancering verkoop juli 2023

Interesse? Vraag een afspraak aan