Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

HANDELSRUIMTEN - TE KOOP

commercieel te koop - Geel Meuldersplein 2

Handelsruimten aan dé toekomstige zichtlocatie tussen het centrum en de ring van Geel.

Prijzen vanaf € 179.955

Handelsruimten aan dé toekomstige zichtlocatie tussen het centrum en de ring van Geel

Op minder dan 600 meter van het centrum en de ring van Geel, juist halfweg de toekomstige nieuw aan te leggen bereikbaarheidsas van Geel centrum ter hoogte van het (nog aan te leggen) Meuldersplein treft u deze nieuwbouw handels-, kantoor-, praktijkruimte.  Binnenkort zal het merendeel van het verkeer vanuit de ring naar en van Geel centrum (meer bepaald naar en van de parkings rond het stadhuis en de Werft) passeren over Baantveld en Meuldersplein. Het nog aan te leggen Meuldersplein, met zijn 26 parkeerplaatsen en bushalte, ligt juist tussen het centrum en de ring en is de ideale locatie voor handelaars en dienstverleners die bereikbaarheid voor klanten van zowel binnen als buiten de stad belangrijk vinden. Of je klanten nu met de auto, de fiets, de bus of te voet komen, je bent steeds snel en gemakkelijk bereikbaar op deze locatie. En parkeren kunnen ze voor de deur.

De handelsruimte, met een plafondhoogte van maar liefst 3,8 m, maakt deel uit van een grotere handelsruimte van in totaal 760 m² met een gevelbreedte van maar liefst meer dan 60 m, bijna volledig in glas. De promotor heeft de ruimte zo laten ontwerpen en bouwen dat het mogelijk is om verschillende configuraties (verschillende oppervlaktes met verschillende gevelbreedtes) aan te bieden. Op de plannen (zie plannen/documenten onderaan) ziet u de verschillende configuraties. Voor elke configuratie is een fiche voorzien tussen ons aanbod. Zo kunt u een handelsruimte op maat kiezen.

Voor uw eigen comfort zijn er voldoende ondergrondse autostaanplaatsen voorzien die u apart kunt huren of kopen.

De handelsruimte wordt water- winddicht aangeboden. Afwerking door de promotor is mogelijk in overleg.

De vermelde prijzen zijn excl. BTW. Zie onder 'download prijzen, plannen en documenten' voor de prijslijst met raming van de aankoopkosten.

Voor alle verder informatie kan u contact opnemen via lenie@vansweevelt.be.

Interesse? Vraag een afspraak aan