Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

HET HOF

huis te koop - Arendonk Het Hof

Welkom bij Het Hof, een nieuw woonproject in het hart van Arendonk. Dit project biedt een kans om te wonen in een rustige, kindvriendelijke omgeving, omringd door groen en toch dicht bij alle voorzieningen die u nodig heeft. Ontdek hieronder wat Het Hof te bieden heeft en waarom het de ideale plek is om uw nieuwe thuis te vinden.

Prijzen vanaf € 361.172

7 BEN-woningen met 3 slaapkamers in Arendonk

Vraag ons naar de lanceringsactie!

Mooi wonen in Arendonk

Het Hof bestaat uit 7 nieuwbouw huizen met elk 3 slaapkamers, ontworpen voor optimaal comfort en ruimte. Met bewoonbare oppervlaktes variërend van 163m² tot 183m² en percelen van 286m² tot 466m², bieden deze woningen voldoende ruimte voor gezinnen. Alle woningen beschikken over een ruime privétuin met aangelegd terras. De voortuin wordt aangeplant en de achtertuin wordt ingezaaid met gazon. Als parkeermogelijkheid is een ruime oprit voorzien.

Locatie

Gelegen in een rustige doodlopende straat, biedt Het Hof een ideale omgeving voor gezinnen. Met een speelpleintje recht tegenover de deur en gemakkelijke toegang tot fiets- en wandelroutes, is er altijd iets te ontdekken en te verkennen. Bovendien ligt het centrum van Arendonk op slechts 5 minuten fietsen, waardoor u dicht bij winkels, scholen en andere voorzieningen bent. Ook een vlotte verbinding met Nederland maakt deze locatie ideaal.

Comfort & Ruimte 

De woningen van Het Hof zijn ontworpen met aandacht voor detail en comfort. De woningen beschikken over drie slaapkamers en een badkamer uitgerust met inloopdouche en ligbad. De leefruimte bestaat uit een open keuken, compleet met kookeiland, en ruimte voor een eet- en zithoek. De keuken en eetruimte geven een leuk uitzicht op de achtertuin.

Duurzaamheid en energiezuinigheid 

Bij Het Hof staat duurzaamheid centraal. Elk huis is uitgerust met zonnepanelen, een warmtepomp (lucht-water), en een regenwaterput voor het toilet en buitenkraan. De vloerverwarming op het gelijkvloers en in de badkamer zorgen niet alleen voor aangename temperaturen, maar dragen ook bij aan een efficiënt energieverbruik. Met een max. E-peil van 10 voldoen deze woningen aan de hoogste energienormen, waardoor u niet alleen het milieu helpt, maar ook kunt genieten van lagere energiekosten.

Beschermd als koper 

De verkoop van Het Hof geschiedt onder de Wet Breyne. Dit garandeert de koper uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. U betaalt in schijven naarmate de werken vorderen. 

Een uitstekende investering 

Het Hof biedt ook ideale verhuuropportuniteiten. Deze 7 moderne woningen zijn met een groeiende vraag naar kwalitatieve huurwoningen een solide investering. Bovendien kan je gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice. Benieuwd naar het rendement? Ga naar een kavel druk op de knop ‘Bereken je rendement’ en download het rendementsrapport. Wil je graag meer weten over dit project? Wij helpen je graag verder tijdens een afspraak op ons kantoor. 

Ga naar “NIEUWBOUW” op www.vansweevelt.be voor een overzicht van alle beschikbare eenheden in onze nieuwbouwprojecten. 

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Tijdlijn

Lancering verkoop mei 2024

Interesse? Vraag een afspraak aan
Gratis schatting