Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

B-ATELIER | HUIZEN

huis te koop - Balen Benoit Belmansstraat

B-atelier is een kwalitatief nieuwbouwproject op een toplocatie in het hart van Balen dat bestaat uit 12 appartementen, 6 huizen en 2 handelsruimtes.

UITVERKOCHT

Overzicht van de wooneenheden

Woning 1

134m2
3
verkocht
Woning 2

134m2
3
verkocht
Woning 3

134m2
3
verkocht
Woning 4

134m2
3
verkocht
Woning 5

134m2
3
verkocht
Woning 6

134m2
3
verkocht

Download prijzen, plannen en documenten

Wonen in het hart van Balen

B-atelier is gelegen op de hoek van de Markt en de Benoit-Belmansstraat in het hart van Balen tussen de kerk en het station. Het project bevindt zich op wandelafstand van winkels en alle voorzieningen. Dit project biedt de perfecte combinatie van centraal en rustig wonen. B-atelier zal bestaan uit 12 appartementen, 6 huizen en 2 handelsruimtes.

De stijlvolle huizen met ruime privétuinen zijn voorzien van alle luxe en faciliteiten die een optimaal wooncomfort garanderen. De huizen hebben een oppervlakte van 134m² met 3 slaapkamers op percelen die variëren van 183m³ tot 236m².

 

Kwaliteitsmaterialen en fiscale voordelen

Het project wordt energiezuinig en doordacht gebouwd met oog voor detail alsook akoestische isolatie. Er wordt gestreefd naar een E-peil van E30 waardoor je de eerste 5 jaar geniet van 50% vrijstelling van de onroerende voorheffing. Dit wordt behaald door te werken met een warmtepomp (lucht/water) gecombineerd met zonnepanelen om de maandelijkse elektriciteitsfactuur drastisch te verminderen. Dankzij de warmtepomp zal zowel vloerverwarming als vloerverkoeling mogelijk zijn.

Afwerking naar keuze

De afwerking van uw appartement kiest u zelf.  Via ruime stelposten en een selectie van aangeduide leveranciers, kiest u wat u wenst... en creëert u zo uw eigen thuis!

Beschermd als koper

De verkoop van B-atelier geschiedt onder de Wet Breyne. Deze garandeert de koper uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. U betaalt in schijven naarmate de werken vorderen.

Op zoek naar een uitstekende investering? 

B-atelier biedt uitstekende verhuuropportuniteiten en een mooie kans op meerwaardes. Bovendien kan je gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice.

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Tijdlijn

dak- en gevelwerken voltooid augustus 2023

dakwerken mei 2023

ruwbouwwerken eerste verdieping maart 2023

afbraakwerken voltooid december 2022

lancering verkoop juni 2021

Interesse? Vraag een afspraak aan