Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

TORENERF

huis te koop - Beerse Beekakkersstraat

Betaalbare woningen, rustig gelegen in doodlopende straat en centrum van Beerse. Torenerf bestaat uit 14 BEN-woningen (max E-peil 20), met 3 tot 4 slaapkamers, tuin en inpandige garage.

Prijzen vanaf € 370.851

Rustig wonen nabij centrum Beerse

14 BEN-woningen

 

Torenerf - energiezuinig wonen nabij centrum Beerse

Alle woningen worden gebouwd in een klassieke, hedendaagse stijl die het project een tijdloze uitstraling geeft.  Er wordt veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een lichte woonkamer met open keuken. De leefruimte staat in direct contact met de volledig aangelegde achtertuin. Op de verdiepingen vindt u drie of vier slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer met lavabomeubel, bad en douche. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de ruime zolder waar u nog een gezellige hobbyruimte of extra slaapkamer kan inrichten.  Iedere woning is voorzien van een inpandige garage.
Alle tuinen worden omheind met een beukenhaag en zijn langs achter bereikbaar via een kruiwagenpad.

 

Fiscale voordelen, kwaliteitsmaterialen en energiezuinigheid

De BEN-woningen van Torenerf worden energiezuinig gebouwd door aannemer RDK en genieten een maximum E-peil van 20.  Hiermee wordt de lat hoger gelegd dan de huidige energienormen. De kopers genieten overigens van een vrijstelling/korting op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.  De afwerking wordt verzorgd door eigen vakmensen en betrouwbare partners. Elke woning wordt voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp.

Rustig wonen tussen stad en natuur

Eén van de grote troeven van dit project is de unieke ligging.
Hier woont u rustig, terwijl het centrum van Beerse zich, met haar winkels en gezellige horecazaken, op wandelafstand bevindt.
In de omgeving is veel mooie natuur wat uitnodigt voor een wandeling of ontspannende fietstocht.

 

Beschermd als koper

De verkoop van Torenerf geschiedt onder de bescherming van de Wet Breyne (aankoop van een “woning op plan”).  Dit garandeert u als koper uitgebreide bescherming en ontneemt u alle risico’s.
U betaalt in schijven, naarmate de werken vorderen.

Op zoek naar een uitstekende investering? 

Op zoek naar een gunstig gelegen beleggingseigendom?
Torenerf met haar vele troeven biedt uitstekende verhuuropportuniteiten met een mooi rendement en een mooie kans op meerwaarde na verloop van enige tijd.

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Tijdlijn

Lancering verkoop september 2023

Interesse? Vraag een afspraak aan