Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

PLUIMVELDEN

huis te koop - Dessel Pluimstraat

Nieuwbouwproject Pluimvelden omvat zes BEN-woningen met drie slaapkamers en een ruime badkamer met bad en douche. De oppervlaktes variëren van 128 m² tot 162 m² op een perceel van 329 m² tot 377 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een veranda bij te kunnen bouwen.

Prijzen vanaf € 337.823

Bezoek de instapklare woningen op afspraak

6 BEN-woningen

Overzicht van de wooneenheden

0
lot 9
€362.902
162m2
3
te koop
lot 10
€347.913
129m2
3
te koop
lot 11

128m2
3
verkocht
lot 12
€337.823
128m2
3
te koop
lot 13

128m2
3
verkocht
lot 14

128m2
3
verkocht

Download prijzen, plannen en documenten

Vooraanzicht nieuwbouwproject Pluimvelden Dessel

Rustig wonen in Dessel

Dit nieuwbouwproject met zes woningen wordt gerealiseerd aan de Pluimvelden te Dessel. Deze weg is een nieuwe zijstraat van de Pluimstraat. Doordat de nieuwe weg doodlopend is, komt er hier geen doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat. Er is hierbij niet enkel plaats voor bebouwing, maar ook voor openbaar groen. De waterloop de ‘Colateur’ stroomt achter het project immers langs deze verkaveling. Langs de oevers ligt een mooie groenzone die een uniek karakter geeft aan de omgeving. Ook een vlotte verbinding naar het centrum van Dessel, maakt de locatie van dit project ideaal. Hierdoor is het dus nooit ver rijden naar een centrum met de nodige winkels en gezellige horecazaken. 

 

Achteraanzicht nieuwbouwproject Pluimvelden Dessel

Klassieke, tijdloze architectuur 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke architectuur waardoor dit project een tijdloze uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ook van binnenuit kunt genieten van uw volledig aangelegde tuin. Bij een van de woningen is er een inpandige garage en bij de andere woningen is een carport voorzien waardoor u uw auto overdekt kunt stallen.

Vooraanzicht nieuwbouwproject Pluimvelden Dessel
Vooraanzicht nieuwbouwproject Pluimvelden Dessel

Fiscale voordelen, kwaliteitsmaterialen en energiezuinigheid

De BEN-woningen van Pluimvelden worden energiezuinig gebouwd en genieten een maximum E-peil van 20. Hiermee wordt de lat hoger gelegd dan de huidige energienormen. De kopers genieten overigens van een korting van 50% op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.  De afwerking wordt verzorgd door eigen vakmensen en betrouwbare partners. Elke woning wordt voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp.

Op zoek naar een uitstekende investering? 

Op zoek naar een gunstig gelegen beleggingseigendom?
Pluimvelden met haar vele troeven biedt uitstekende verhuuropportuniteiten met een mooi rendement en een mooie kans op meerwaarde na verloop van enige tijd.

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Vooraanzicht nieuwbouwproject Pluimvelden Dessel

Interesse? Vraag een afspraak aan
privacy voorwaarden *
Gratis schatting