Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

LEYHOF

huis te koop - Kasterlee Lichtaart Tielensteenweg 81

Welkom bij nieuwbouwproject Leyhof, een kleinschalig en budgetvriendelijk nieuwbouwproject gelegen aan de Tielensteenweg in Lichtaart. Leyhof omvat 6 nieuwbouwwoningen. Deze woningen sluiten naadloos aan bij de noden van moderne gezinnen die zoeken naar de ideale combinatie van een praktische ligging dichtbij de natuur. Technisch wordt maximaal ingezet op toekomstgerichte investeringen, gericht op duurzame energie en optimaal leefcomfort.

Prijzen vanaf € 359.512

6 BEN-woningen met 3 slaapkamers in Lichtaart

Vraag ons naar de lanceringsactie!

Tijdloos wonen in Lichtaart

Het nieuwbouwproject Leyhof bestaat uit 6 moderne woningen, in een mix van open- en halfopen bebouwing. De bijna-energieneutrale (BEN)-woningen hebben 3 slaapkamers en variëren in oppervlakte van 124 tot 146m². De ruime percelen van 345m² tot 569m² geven elke woning een grote tuin en oprit voor parkeermogelijkheid (inpandige garage bij 1 woning). De oplevering van het project wordt verwacht in het voorjaar van 2025. 

Locatie

Op slechts 1 km van het centrum van Lichtaart, biedt Leyhof het beste van twee werelden: de nabijheid van praktische voorzieningen zoals scholen, winkels en horeca, gecombineerd met de mogelijkheid tot eindeloze natuurwandelingen en fietstochten. De woningen van Leyhof bevinden zich namelijk op een boogscheut van natuurgebieden zoals de Hoge Rielen, het natuurreservaat Witte Bergen en de Hoge Mouw achter het speelbos Kabouterberg. 

Comfort & Ruimte 

De woningen beschikken over drie slaapkamers en een badkamer uitgerust met inloopdouche en ligbad. De leefruimte bestaat uit een open keuken, compleet met kookeiland, en ruimte voor een eet- en zithoek. De keuken en eetruimte geven een leuk uitzicht op de achtertuin. 

Alle woningen beschikken over een ruime privétuin met aangelegd terras. De voortuin wordt aangeplant en de achtertuin wordt ingezaaid met gazon. Als parkeermogelijkheid is een ruime oprit voorzien, met een woning die beschikt over een inpandige garage.

Technische keuzes dragen bij aan een optimaal leefcomfort maar ook aan aanzienlijke besparingen op de energiefactuur. De nieuwbouw-woningen worden voorzien van vloerverwarming verwarmd met een warmtepomp (lucht-water). Een ventilatiesysteem C zorgt voor een gezonde luchtkwaliteit met een continue aanvoer van zuivere lucht en afvoer van de vervuilde lucht. Alle woningen zijn maximaal uitgerust met zonnepanelen. Het toilet en de buitenkraan zijn aangesloten op een regenwaterput. 

Fiscale voordelen, kwaliteitsmaterialen en energiezuinigheid 

Leyhof bestaat uit bijna-energieneutrale of BEN-woningen. Dit zijn woningen die weinig tot geen energie verbruiken om te verwarmen, koelen, ventileren en om warm of koud water te produceren. De weinige energie die nodig is wordt zo veel mogelijk uit hernieuwbare energiebronnen gehaald. Het E-peil is een manier om uit te drukken hoe energiezuinig een gebouw is. Met een E-peil van 10 wordt bij dit nieuwbouwproject de lat nog hoger gelegd dan de huidige energetische normen.

Beschermd als koper 

De verkoop van Leyhof geschiedt onder de Wet Breyne. Dit garandeert de koper uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. U betaalt in schijven naarmate de werken vorderen. 

Een uitstekende investering 

Leyhof biedt ook ideale verhuuropportuniteiten. Deze 6 moderne woningen zijn met een groeiende vraag naar kwalitatieve huurwoningen een solide investering. Bovendien kan je gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice. Benieuwd naar het rendement? Ga naar een kavel druk op de knop ‘Bereken je rendement’ en download het rendementsrapport. Wil je graag meer weten over dit project? Wij helpen je graag verder tijdens een afspraak op ons kantoor. 

Ga naar “NIEUWBOUW” op www.vansweevelt.be voor een overzicht van alle beschikbare eenheden in onze nieuwbouwprojecten. 

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Tijdlijn

Lancering verkoop April 2024

Interesse? Vraag een afspraak aan
Gratis schatting