Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

IDUNA - HUIZEN

huis te koop - Oud-Turnhout Semersstraat

Het nieuwbouwproject Iduna wordt gerealiseerd in een nieuwe verkaveling te Oud-Turnhout. Aan de doodlopende wegen Klokbekererf, Semersstraat en Veldbraakstraat worden er 32 woningen gerealiseerd. De oppervlaktes variëren van 152 m² tot 191 m² op een perceel van 126 m² tot 360 m².

Prijzen vanaf € 311.465

Tijdloos wonen in Oud-Turnhout

32 BEN-woningen

Laatste opleveringen voorzien in augustus 2024.

Nieuwbouwproject - Oud-Turnhout - Iduna - inplanting - groene omgeving

Groene omgeving

Wat dit project uniek maakt, is de mooie ligging aan de westzijde van Oosthoven. Dit project grenst hier immers aan velden die gelegen zijn in landbouwgebied. Hierdoor bent u er zeker van dat u ook in de toekomst in een groene omgeving zult blijven wonen. De mooie landelijke omgeving is met het project verweven dankzij doodlopende straatjes die een doorkijk bieden naar de aanpalende velden. In het project zelf komt een speel- en wandelzone die een groene buffer vormt tussen de woningen en de appartementen.

Aan de oostelijke zijde grenst dit nieuwbouwproject aan de woonkern van Oosthoven. Hier vindt u alle nodige winkels zoals een bakker, beenhouwer en apotheker vlak bij de deur.

 

Centrale ligging en vlotte bereikbaarheid

Hoewel deze locatie een landelijk karakter heeft, is de goede mobiliteit een van de grote troeven van deze ligging. Het is immers maar tien minuutjes fietsen tot aan de markt van Turnhout en zijn gezellige horecazaken en leuke winkels. Het centrum van Oud-Turnhout is met de fiets zelfs maar zes minuutjes rijden. Bovendien bent u ook snel op de ring van Turnhout waardoor u met de auto ook geniet van een goede bereikbaarheid.

Nieuwbouwproject - Oud-Turnhout - Iduna - voorgevel - rode baksteen
Nieuwbouwproject - Oud-Turnhout - Iduna - modelwoning - leefruimte
Nieuwbouwproject - Oud-Turnhout - Iduna - vooraanzicht - gevel

Nabij natuurgebied 

De ruimere omgeving van het project nodigt dan weer uit tot een mooie wandeling of fietstocht. Het bekende natuurgebied ‘Landschap De Liereman’ bevindt zich immers op fietsafstand. Dit natuurgebied is meer dan 100 hectare groot en is een van de oudste natuurgebieden van België.

Vlak bij dit natuurgebied vindt u ook de ‘appelpicknickplaats’ die verwijst naar de boomgaarden waarvoor Oud-Turnhout bekend staat. In het voorjaar is het dan ook zeker de moeite om eens een tocht door Oud-Turnhout te maken om te genieten van de prachtige appelbloesem. Deze appelboomgaarden leverden meteen ook inspiratie voor de naam van dit project. In de Noordse mythologie was Iduna immers de bewaarster van de appels van de eeuwige jeugd.

Comfortabel wonen

In een eerste fase zullen er in dit nieuwbouwproject twintig woningen gerealiseerd worden. Deze woningen bestaan uit zes groepjes van telkens vier geschakelde woningen. Ook de namen van deze groepjes zijn geïnspireerd door appels. Zo kunt u hier bijvoorbeeld in de Granny, Robijn, Jonagold, Rosa of Pinova komen wonen.

Woonkwaliteit kreeg veel aandacht bij het ontwerpen van deze woningen. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen.
Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de zolder. U kunt hier later dus nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren.

Nieuwbouwproject - Oud-Turnhout - Iduna - modelwoning - keuken

Fiscale voordelen

Iduna wordt opgedeeld in twee fases. Fase 1 (Lot 13-15, 17-20, 21-24, 30-32 & 33-36) streeft naar een E-peil van maximaal 30. Fase 2 (Lot 1-4) streeft naar een E-peil van E10. Hiermee legt Iduna de lat niet alleen hoger dan de huidige energienormen, maar biedt ze bewoners ook een vrijstelling van 50% (fase 1) of 100% (fase 2) op de onroerende voorheffing over een periode van 5 jaar. Bovendien wordt het energieverbruik tot een minimum herleid door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. 

Op zoek naar een uitstekende investering? 

Op zoek naar een gunstig gelegen beleggingseigendom?
Torenerf met haar vele troeven biedt uitstekende verhuuropportuniteiten met een mooi rendement en een mooie kans op meerwaarde na verloop van enige tijd.

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Nieuwbouwproject - Oud-Turnhout - Iduna - achteraanzicht - tuinen

Interesse? Vraag een afspraak aan
Gratis schatting