Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

WOONERF ELYSIS

huis te koop - Turnhout Jaspar van Kinschotstraat

Woonerf Elysis bestaat uit 13 betaalbare BEN-woningen (max E-peil 10), met o.a. 3 slaapkamers, tuin en carport. Het woonerf is rustig gelegen in een doodlopende, kindvriendelijke straat nabij het centrum van Turnhout.

Prijzen vanaf € 327.591

Tijdelijke actie

Gratis carport bij aankoop van BEN-woning

Woonerf Elysis - energiezuinig wonen nabij centrum Turnhout

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een moderne architectuur waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ook van binnenuit kunt genieten van uw volledig aangelegde tuin.

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers, een extra berging en een mooie badkamer met bad en douche.

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 140m² tot 219m². De achtertuinen zijn bereikbaar met een kruiwagenpaadje zodat u met fiets zonder problemen tot in uw tuin geraakt. U kan uw auto overdekt parkeren onder de privé-carport.

 

Fiscale voordelen, kwaliteitsmaterialen en energiezuinigheid

De BEN-woningen van woonerf Elysis worden energiezuinig gebouwd door aannemer RDK en genieten een maximum E-peil van 10.  Hiermee wordt de lat hoger gelegd dan de huidige energienormen. De kopers genieten overigens van een vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.  De afwerking wordt verzorgd door eigen vakmensen en betrouwbare partners. Elke woning wordt voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp.

Nieuwbouwproject Elysis Turnhout, voorgevels
Nieuwbouwproject Elysis

Rustig wonen op fietsafstand van het hart van Turnhout

Het project Elysis wordt gerealiseerd in een nieuwe, eigentijdse verkaveling aan de Jaspar van Kinschotstraat te Turnhout. Dankzij een charmant openbaar groen pleintje vormt deze verkaveling een rustig geheel waar het aangenaam wonen is voor jong en oud.

Een van de grote troeven van dit project is zijn gunstige ligging. U woont hier immers op fietsafstand van Turnhout centrum met allerhande faciliteiten binnen handbereik en een goede ontsluiting naar de buurgemeenten.

 

Beschermd als koper

De verkoop van woonerf Elysis geschiedt onder de bescherming van de Wet Breyne (aankoop van een “woning op plan”).  Dit garandeert u als koper uitgebreide bescherming en ontneemt u alle risico’s.
U betaalt in schijven, naarmate de werken vorderen.

Op zoek naar een uitstekende investering? 

Op zoek naar een gunstig gelegen beleggingseigendom?
Woonerf Elysis met haar vele troeven biedt uitstekende verhuuropportuniteiten met een mooi rendement en een mooie kans op meerwaarde na verloop van enige tijd.

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Nieuwbouwproject Elysis, achtergevel

Tijdlijn

Afwerking juli 2024

voegwerken mei 2024

Plaatsen ramen en deuren maart 2024

Metselwerken woning 13 en 12 janurai 2024

Vloerplaat van de 13 woningen december 2023

Interesse? Vraag een afspraak aan
privacy voorwaarden *
Gratis schatting