Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

MELKHOEK

huis te koop - Turnhout Melkhoek

Dit tijdloze nieuwbouwproject met zestien woningen wordt gerealiseerd aan de Melkhoek te Turnhout. De oppervlaktes variëren van 184 m² tot 223 m² op een perceel van 280 m² tot 440 m². Met zijn doodlopende weggetjes en groene speelpleintjes vormt dit project een rustig en charmant geheel waar het aangenaam wonen is. Het is dan ook toepasselijk dat de straten in deze mooie verkaveling vernoemd werden naar mooie vogels zoals de grutto en de graspieper.

Prijzen vanaf € 360.484

Tijdloos wonen in Turnhout

16 BEN-woningen

Nog enkele woningen beschikbaar!

Overzicht van de wooneenheden

Gruttostraat

Lot 1

491m2
3
verkocht
Lot 2

368m2
3
verkocht
Lot 3

320m2
3
verkocht
Lot 4

313m2
3
verkocht
Lot 5

387m2
3
verkocht
Lot 6

344m2
3
verkocht
Lot 7

347m2
3
verkocht
Lot 8

432m2
3
verkocht

Graspieperstraat

Lot 83

219m2
3
verkocht
Lot 84
€360.484
223m2
3
te koop
Lot 85

315m2
3
verkocht
Lot 86
€360.484
223m2
3
te koop

Download prijzen, plannen en documenten

Groene omgeving & goed bereikbaar

Dankzij de ligging aan de rand van enkele velden binnen de ring van Turnhout geniet u hier zowel van een groene omgeving als van een goede mobiliteit. Het is immers maar vijf minuutjes fietsen tot in het centrum van Turnhout met zijn leuke winkels en gezellige horecazaken. Anderzijds bent u ook snel op de ring waardoor u ook met de auto kunt genieten van een goede bereikbaarheid.

In deze charmante omgeving heeft RDK zestien woningen gerealiseerd. Acht woningen aan de Gruttostraat, vier aan het Wulpenplein en vier aan de Graspieperstraat. Bij het ontwerp van deze woningen werd gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt.

 

Doordacht wooncomfort 

Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. Bij alle woningen is er tevens een inpandige garage voorzien. Op de verdiepingen vindt u dan weer drie of vier slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er bij de meeste woningen een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Zo kunt u hier later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer maken.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Turnhout. 

Op zoek naar een uitstekende investering? 

Op zoek naar een gunstig gelegen beleggingseigendom?
Torenerf met haar vele troeven biedt uitstekende verhuuropportuniteiten met een mooi rendement en een mooie kans op meerwaarde na verloop van enige tijd.

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Fotogalerij

Interesse? Vraag een afspraak aan